Keskustelut Puukauppa AKT tuhoaa tämänkin elinkeinon

Esillä 10 vastausta, 941 - 950 (kaikkiaan 1,550)
  • AKT tuhoaa tämänkin elinkeinon

    Merkitty: 

    Äkkiä käräjäoikeuden määräämä uhkasakko perintään! Puutavaran viennin pysäyttäminen hetkellä jolloin rahaa tehdään on anteeksiantamatonta! Vahingonkorvausvaatimukset täysimääräisenä perään! Suomalaisen yhteiskunnan riesa nykyään – AKT!

  • MaalaisSeppo

    Nikkelin tuonti ja kuparikiven vienti kannattaa pitää toiminnassa. Katsotaan sitä sitten, jos Venäjän ihmistuonti käynnistyy. Jotakin kannattaa täälläkin pitää reservissä. Eiköhän Suomen oma nikkelintuotanto riitä omiin tarpeisiin.

    Ola_Pallonivel

    Eläkeikä nousee kohisten, on jo nyt osalla 67-68 vuotta. Mitä olen sivusta seurannut, niin syöpä on melko yleinen 70-80 ikävuoden välillä. Ei siinä ehdi montaa vuotta eläkkeestä nauttia.

    Tolopainen Tolopainen

    Syöpä on melko vaaraton verrattuna sydän ja verisuonitauteihin, niihin kuolee tuplasti enemmän väkeä kuin syöpiin. Syöpiä voidaan nykyisin hoitaa tehokkaasti, kun on tarkat kuvantamislaitteet Saksasta.

    arto arto

    Kaikki seis Venäjälle. Vihamielinen valtio. Tiedä milloin liikkuvat Suomeen. Kesä massa muutto Suomeen metsien kautta.

    Rane
    husse

    Eläkejärjestelmä perustuu jakoon, jossa aiemmat sukupolvet saavat enemmän kuin seuraavat. Oma eläkeikä on 70-vuotta ja ei sitä tiedä geenejään, onko työkykyä kuinka pitkälle. Monella hyväkuntoisellakin alkaa kognitiiviset taidot laskemaan 65-ikävuoden jälkeen tai pää lahoaa jos muuten olisi teräskunnossa. Työn pitäisi olla paljon nykyistä kevyempää jos 70-vuotiaana sitä pitäisi tehdä.

    Luultavasti tullaan näkemään vielä monta eläkeuudistusta ja yksi voisi olla, että ikäihmiset tekevät vain puolikasta työaikaa tai kognitiivinen kuormitus puolitetaan verrattuna 35-vuotiaaseen.

    Hirvittää katsella nuorisoa, joka on aiempia sukupolvia huonommassa kunnossa. Että heidänkö pitäisi maksaa minun eläkkeet, kun ovat monisairaita jo 30-vuotiaana. Ennuste heille on ennemminkin, että ovat sairauseläkkeellä yhteiskunnan nettosaajina 60-vuotiaina, kuin tekemässä töitä.

    Nykyisille eläkkeille tehtiin indeksikorotus 2 miljardia ja samaan aikaan leikattiin nuorison liikunnan tukemisesta 40 miljoonaa, joka oli  aiemmin 140 miljoona. Ja mittakaavana siis eläkkeitä korotettiin 2000 miljoonaa! Ja rikkaille eläkeläisille, jotka eivät enää tarviisi rahaa. Ja jotta saatiin tuo 2000 miljoonaa läpi, niin leikataan muualta, kuten sote-palveluista.

    Terveyskeskus suljetaan kylältä ja lääkäripalvelut lakkautetaan, mutta saipa ainakin korotuksen eläkkeeseen!

    Tässä yhteiskunnassa demokratia on siis eläkeläisten vankina. He ovat aktiivisimpia äänestäjiä ja eduskunta palvelee heitä, vaikka terve yhteiskunta sijoittaisi tuon 2000 miljoonaa nuorisoon ja terveydenhoitoon.

     

    Reima Muristo

    Mistä on tullut aate että väestömäärä kasvaa koko ajan ja tuleva nuoriso elättää kaikki. Pitäisi jo yliopistoissakin tajuta että jokapaikan jatkuva kasvu on mahdotonta ja täyttää utopiaa. Valtiot keskenään kilpailee kenellä halvin työvoima ja mikä valtio ryöstetään resursseiksi.

    Tolopainen Tolopainen

    Tässä meni kymmen vuotta että eläkkeet eivät nousseet kun vajaan prosentin vuodessa. Miksi silloin ei rakennettu terveyspalveluja syrjäseuduille, koulujakinkin lakkautetaan koko ajan, kun ei ole oppilaita. Ei eläkkeet ole mikään kulu surjäseuduille, ne ovat niille tärkein verotulojen lähde, kun kunnan väestöstä saattaa yli puolet olla eläkeläisiä.

    A.Jalkanen A.Jalkanen

    Tuon Ranen linkittämän graafin mukaan Yhdysvalloissa olisi tuottavuus eli tuotos työtuntia kohden kasvanut äkillisesti ensimmäisenä koronavuonna 2020 ja vastaavasti Euroopassa tullut äkkijarrutus tuottavuudessa. Onkohan tämä todellinen ilmiö vai tilastointiongelma? Yhdysvalloissa koronarajoitukset olivat meitä lievemmät, mutta että olisi noin iso ero, mistähän johtuu?

    MJO

    Tässä meni kymmen vuotta että eläkkeet eivät nousseet kun vajaan prosentin vuodessa. Miksi silloin ei rakennettu terveyspalveluja syrjäseuduille, koulujakinkin lakkautetaan koko ajan, kun ei ole oppilaita.


    Miksi sinne olisi pitänyt rakentaa, jos väki vähenee? Eikä tyhjiä kouluja kannata pitää vain sen vuoksi että olisi koulu.

Esillä 10 vastausta, 941 - 950 (kaikkiaan 1,550)