Keskustelut Metsänomistus Ampiainen on vaarallisempi kuin kaikki Suomen suurpedot yhteensä

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 38)
 • Ampiainen on vaarallisempi kuin kaikki Suomen suurpedot yhteensä

  Tilastokeskuksen kuolinsyylukujen perusteella ampiaiset aiheuttivat vv. 2001-2006 kaikkiaan seitsemän kuolemantapausta maassmme, keskimäärin yhden kesässä.

  Ne ovat siis vaarallisempia kuin kaikki Suomen suurpedot yhteensä.

 • Iron Man Iron Man

  Sen verta vielä rasvoista että laadukkaat tyynenmeren lohista valmistetut kapselit ovat ylivertaisia verrattuna esim.rypsiöljyyn jota suomessa jostain kumman syystä pidetään hyvänä omega3 rasvahappojen lähteenä.
  Hyviä ravinnosta löytyviä rasvan lähteitä ovat,villien rasvaisten kalojen rasvat,kylmäpuristettu oliiviöljy,kylmäpuristettu kookosrasva,kylmäpuristettu hamppuöljy,maitorasva ja eläinrasva mikäli eläimet on ruokittu oikein.

  kisi

  Iron Man, kokeile myös kylmäpuristettua avokadoöljyä!

  Aukusti

  Kerrottuani omista lisäravinteistani, ajattelin keskustelun viriävän ko aiheesta. Metsään aiheella on yhteys sikäli että, metsätöissä tarvitaan rautainen kunto hyvän terveyden lisäksi.

  Vaikka syö terveellisesti niin lisäravinteita tarvitaan, varsinkin näin ikäihmisenä sairauksiakin potevana metsässä viihtyvänä vaarina yhdessä pojan ja pojanpoikien kanssa.

  jees h-valta

  Monipuolinen ruoka pitäisi riittää metsätöihinkin.
  Lisäravinteet enemmän uskonasioita.

  e-h e-h

  Ei tässä vielä ole tarvinna mitään lisäaineita syyvä,marjoja meillä poimitaan aika paljon ja monipuolinen ruokavalio,sillä on pärjännä eikä ole tarvinnut uskotella itelleen,että vitamiini pillerit ois tärkeitä.

  Iron Man Iron Man

  Lisäravinteena kannattaa käyttää ainakin D-vitamiinia,kalaöljyä,laadukasta monivitamiini-hivenainevalmistetta ja mahdollisesti heraisolaattia.

  Aukusti

  Lieneekö sitten uskon asia tai ei, mutta veriarvoissa kyllä huomaa lisäravinteiden vaikutuksen ja olokin on hyvä.

  Näin ikäihmisenä kaikki ravinteet eivät ilmeisesti imeydy kuten nuorenpana ja terveenä.

  Pinsiön vaari

  Oikea havainto ampiaisten vaarallisuudesta. Mutta ei suurpedotkaan vaarattomia ole. Ne vaan on jahdattu vähiin. Se on ollut viisasta. Edelleen suurpetokannat täytyy pitää matalina ja ihmistä pelkäävänä. Parempi myös ampua hirvet ja ihmisten syödä lihat kuin syöttää ne pedoille. Luvista päättäjät saisivat uskoa että 20000 talvehtivaa hirveä riittää Suomeen. Myös pienemmät hirvieläimet pitää vähentää sellaisiin määriin että luonnon monimuotoisuus ei vaarannu.

  Mitä tulee ravinteisiin olisi hyvä jos ne saisi ruuan mukana. Mutta aika harvassa on ihmiset joille se onnistuu. Mutta ystävämme Suden jäljen poistettu diagnoosi munan puutteesta oli eräiltä osiltaan täysin oikeassa! Kananmuna on ravintona mainio. C vitamiinilla ja kuidulla lisättynä oikeastaan täydellinen ravinto. Lisäksi munalla on ”lääkinnällinen” vaikutus.

  Kotitalousneuvonnassa niin martat kuin maatalousnaiset kehotti aikanaan välttämään munan kovaksi keittämistä. Oli 4-5 minuutin munia joissa keltuainen oli vain hyytynyt. Näillä munilla saa kolesteroliarvonsa kohdalleen. Ei kovaksi keittäminen munasta vaarallista tee, mutta lääkinnällisyys katoaa.

  Pyrin syömään joka päivä pari hyydytettyä munaa. Kaksi eri lääkäriä on veriarvojani katsellessaan kyselleet millä kolesteroliarvot saa noin hyviksi. En tiedä ovatko uskoneet mutta olen kertonut tämän hyydytettyjen munien konstin.

  Reisilaskimon kautta sydäntäni tähystänyt lääkäri ihmetteli suonien seinämien puhtautta. Aika harvinaista kun ottaa iän huomioon. Myös hänelle kerroin hyydytetyistä munista. Sydämessä kyllä oli vikaa, mutta ”sähköpuolella” ja siihen löytyi lääkkeet.

  MaalaisSeppo

  Meitä oli 60-luvulla muutama poika metsänraivauksella. Nokkamiehenä oli vanhempi metsuri. Parin pojan kohdalle osui puska, jossa ampiaiset pörräsivät ja pojat eivät uskaltaneet mennä sinne. Nokkamies sanoi, etteivät ampiaset pistä, jos niihin ei katso. Pojat uskoivat ja saivatkin muutamia ampiaisen pistoja. Ehkä vaivihkaa kuitenkin katsoivat ampiaisiin.

  Aukusti

  Maassamme on tunnistettuja ampiaisia 12 eri lajia! On siinä moneen lähtöön.

  Muutaman kerran on tullut talvella halkojen mukana horroksessa oleva ampiaiskuningatar kattilahuoneeseen ja herännyt siellä. Kerran löysin koivuhalon tuohen käppyrän sisältä talvehtivan ampiaisen.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 38)