Keskustelut Metsänomistus Ampiainen on vaarallisempi kuin kaikki Suomen suurpedot yhteensä

Esillä 8 vastausta, 31 - 38 (kaikkiaan 38)
 • Ampiainen on vaarallisempi kuin kaikki Suomen suurpedot yhteensä

  Tilastokeskuksen kuolinsyylukujen perusteella ampiaiset aiheuttivat vv. 2001-2006 kaikkiaan seitsemän kuolemantapausta maassmme, keskimäärin yhden kesässä.

  Ne ovat siis vaarallisempia kuin kaikki Suomen suurpedot yhteensä.

 • Aukusti

  Petokeskustelun täytteeksi tämäkin peto esille!

  Aukusti

  En lainkaan ihmettele, jos pelätään petoja harvaanasutuilla seuduilla ja paikoilla missä petoja liikkuu pihapiirissä.

  En minäkään laittaisi pieniä koululaisia yksin koulutielle tai pikkulapsia ulos leikkimään.

  Itse en ole.osannut pelätä. Hillastaessa isä kantoi asetta mukana, koska hillamailla asusti karhu jatkuvasti. Itse olen liikkunut aseettomana. Kerrankin seurailin erämaassa illan jo hämärtäessä suden tuoreita jälkiä niittypalstallani lähes parinkymmenen kilometrin päässä lähimmästä talosta.

  Viime vuosina karhut ovat liääntyneet,siirtojen vuoksi, eikä naiset ole innokkaita lähtemään mukaan marjaretkille.

  jees h-valta

  Niin. on alkanut ilmetä kummia tapauksia joissa susi ei ihmistä lähestyessään ole osoittanut minkäänlaista uhkaavaa käytöstä.
  On vain uteliaana ja varovaisena yrittänyt nuuhkia että mikä kumma se tuo on. Olemme käsittääkseni aivan väärän hysterian lietsonnan uhreja. Myöskään Kokemäen kuvattu susi ei todella halunnut jäädä nurkkiin vaan otti liukkaasti hatkat kun näki ihmisen.
  Olen miettinyt että mistähän susi edes tunnistaisi ihmisessä jotain ruokaan viittaavaa. Haisemme vain monelle erittäin oudolle kemikaalille ja paljasta ihoa ei juuri edes näy kun tollaamme itsemme vaatteilla. Ja jalkojakin on vain kaksi joten aika outo parseeli metsän asukkaalle.

  Puun takaa

  Jesse! Muista kuitenkin, että sudet ovat aina susia:

  Kolmårdenin eläintarhan susilauma tappoi hoitajansa 17.6.2012. Susien surmaama hoitaja opasti yleisökierroksia eläinpuiston susiaitauksessa.

  Yleisökierrokset Kolmårdenin eläintarhassa on lopetettu sen jälkeen kun sudet surmasivat hoitajansa, myöskään hoitajat eivät enää pääse lähikosketuksiin susien kanssa.

  Mauno Seppäkoski Ähtärin eläinpuistosta on sitä mieltä, että susi on susi ja petoeläinten kanssa on aina oltava varovainen.

  jees h-valta

  Häkkieläin on aina mielenvikainen. Ei voi rinnastaa luonnossa elävään.
  Vielä hiukan näitä pelkotiloja:
  100 vuotta sitten Suomen lapsia uhkasivat muutkin kuin sudet.
  Korpit kaappasivat pesiinsä. Noidat veivät mukanaan. Peikot vangitsivat luoliinsa. Näkki vaani rantavesissä. Kummitukset pelottelivat öisin. Jättiläiset säikyttelivät jne.
  Kaiken yllä jumalan armoton silmä näki jos lapsi teki jotain väärää.
  Seuraukset olivat hirmuisia. Ja oikeita hirmutekoja tehtiin.
  ”Totta joka sana” nimimerkki auttoi minua tässä luettelossa Satakunnan Kansan yleisöosastosta jälleen

  Puun takaa

  Tuota mielenvikaisuutta esiintyy niin susissa kuin ihmisissäkin…

  Jesse, minua ei kiinnosta, mitä puuhailet suden kanssa jos satut sellaisen joskus kohtaamaan, mutta älä hyvä mies yllytä muita uhkarohkeuteen!

  suorittava porras suorittava porras

  ”Muina miehinä” tuli aiemmissa keskusteluissa kertomani susilauman kantaisäkin uudelle reviirilleen. Jolkotteli kylän raittia , kuin kesy koira . Pariin vuoteen ei ihmeitä tapahtunut , mutta kumppanin löytymisen jälkeen elukoista oli alituinen , useita vuosia kestänyt riesa kotieläinvahinkojen muodossa .

  Pienimmästä päästä oli tilanne , jossa susi katkaisi perheen rauhallisen iltakahvihetken puutarhassa . Kuului hirmuinen rääkäisy ja kohta susi kiikutti perheen elottoman kotikissan pihan poikki metsän siimekseen suuremmin kiirehtimättä. Muutaman kilometrin pässä tilanne oli jo paljon pahempi. Kymmenet lampaat pääsivät autuaammille laitumille susien saattelemana. Tämä toistui useita kertoja , kunnes peli puhallettiin poikki.

  jees h-valta

  En mitään yllytä ja suorittavan esimerkkikin kertoo karua tarinaa siitä mitä sieltä nurkista susi haeskelee. Nelijalkaisia, ei kaksilahkeisia.

Esillä 8 vastausta, 31 - 38 (kaikkiaan 38)