Keskustelut Luonto Biodiversiteettivertailussa 2. sija

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Biodiversiteettivertailussa 2. sija

  Lontoossa tutkittu eri maiden onnistumista biodiversiteetin säilyttämisessä. Suomi sijoitui 2.  parhaiten EU-maista.   Silti EU; n suhteessa suurimmat vaateet asetettu meille parantaa biodiversiteettiä . (L : MLU).

 • Metsäkupsa Metsäkupsa

  Tämän tutkimuksen lopputulos vastaan omaa mututuntumaa. Viidessäkymmenessä vuodessa biodiversiteetin vahvistuminen 2 prosentilla jo korkealta tasolta kertoo paljon. Maaseutu on asian suhteen kunnostautunut, paljon on pystyy lahoavia asumuksia ja metsittyviä pihapiirejä. Ministeri Ohisalo taasen paasaa omaa agendaa oikein hallituksen äänitorvena , Suomen metsät ja maankäyttö päästölähteeksi muuttuneet. Meitä syyllistetään kestämättömästä metsien hoidosta, klo 13 agitaattori julkaisee uutta ”tietoa”.

  Kurki

  Suomen metsien elämänkirjoa ei voi enää tuostaan parantaa mitenkää.

  Olen tämän jo sanonut täällä niin monet kerrat.

  Missä linkki?

  Metsäukolta lainaus linkistä:

  MT Metsäliitteessä 4 on MT brysselin kirjeenvaihtajan mh Maria Pohjalan pakina. Siinä hän mainitsee, kuinka vasuri Silvia Modigin möläyksellä metsät Suomessa ovat monim.kannalta lähes Euroopan huonoimmat. Eu-parlamentissa moinen aiheutti kommentteja ja kummastelua.

  Nyt ei näytä hyvältä Modigin kannalta.

  Linkki. https://www.metsalehti.fi/keskustelut/aihe/eun-metsapolitiikkaa/

  Perassic Park Perassic Park

  Modig tuskin kuuluu metsälehden aktiivilukijoihin -eppäilen.

  Visakallo Visakallo

  Joku oli käynyt kuiskaamassa Maria Ohisalon oikeaan korvaan, ettei hallituksella ole valtaa puuttua yksityismetsien hakkuisiin. Joku kuiskutti sen jälkeen vasempaan korvaan, että valtion metsien hakkuut hallitus voi kyllä pysäyttää, ja yksityisille voi maksaa hiilensidontakorvausta, jos nämä jättää metsänsä hakkaamatta. Eipä tarvitse enää ihmetellä, jos metsäteollisuuden investoinnit suuntautuvat jatkossa Ruotsiin, ja tehtaiden sulkemiset puolestaan Suomeen.

  Rukopiikki

  Tottakai on suurimmat vaateet Suomelle. Porukan tyhmintä apinaa koijataan aina. Ruotsihan ostaa aina Suomesta kaiken kannattavan pois pilkkahintaan. Ei kai kukaan nyt oikeasti niin tyhmä ole että Suomeen investoi. Kyllä niillä on tuossa joen takana aina hauskaa kun tyhmille suomalaisille nauravat.

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)