Keskustelut Metsänomistus EU:n metsäpolitiikkaa

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 186)
 • EU:n metsäpolitiikkaa

  Merkitty: 

  Hamuaako EU jo kohtuuttoman paljon päätösvaltaa sen suhteen, miten Suomen metsiä käytännön tasolla hoidetaan, Heikki Granholm?

  http://areena.yle.fi/audio/1-50799758

  EU:sta on tulossa paljon lainsäädäntöä joka koskee metsiä: LULUCF-asetuksen tarkennus, biodiversiteettistrategia (mm. suojelupinta-alan tavoite 30 %), kestävän rahoituksen kriteerit ja ilmastopaketti. Haastattelussa taustaa.

 • mehtäukko

  MT Metsäliitteessä 4 on MT brysselin kirjeenvaihtajan mh Maria Pohjalan pakina. Siinä hän mainitsee, kuinka vasuri Silvia Modigin möläyksellä metsät Suomessa ovat monim.kannalta lähes Euroopan huonoimmat. Eu-parlamentissa moinen aiheutti kommentteja ja kummastelua.

  Eipä tarvitse ihmetellä, jos EU hamuaa päätösvaltaa! On niin älyvapaata politikointia ja mustamaalausta.

  Haba Haba

  EU on myös puun lopputuotteen ostaja, kepu-mtk ei.

  jees h-valta

  Mitenkähän tämä nuputtajauunon kommentti liittyi edell.kommenttiin?

  Perassic Park Perassic Park

  -”The saddest thing about betrayal is that it never come from your enemies.”

  (Vito Corleone)

  Per Ä Reikäs

   

  Puun runko hinnat, niinpä niin kato ite

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  1 kommentin ajan pysyttiin asiassa uuden ketjun aloituksessa. Tämä taitaa olla ennätys tällä keskustelupalstalla.

  Tolopainen

  Idiooteista pitäisi siivota myöskin Suomen edustus Brysselistä. Ainakin kolme edustajaa on täysin kelvottomia, jotka ei tajua mistään mitään. Onneksi Suomella ei ole siellä paljon vaikutusvaltaa. Miten noiden äänestäjät kehtaa ja kyllä ne kehtaa, kun 20% kansasta on täysiä idiootteja eikä osaa edes kunnolla lukea ja kirjoittaa.

  Persut ovat haalineet kuntavaaliehdokkaiksi kaikki mahdolliset epäsosiaaliset tyypit, vaalien jälkeen on tulossa täys kaaos valtuustohin, kun alkaa selvittely edustuskelpoisuudesta. Pedofiilit ei kauan valtuustossa istu.

   

  Petkeles Petkeles

  Niin, kommentissa 2. tuotiin esille, että asiakas viimekädessä päättää millaista tuotantotapaa kannattaa ja asiakas voi myös välillisesti asettaa sääntöjä tuotannolle.

  Vaikuttaa siltä, että Haban kommentit ovat tälle palstalle niin next level että jotkut luulevat idiootiksi. Yleisempi ongelma tällä palstalla on se, ettei kommentoijilta ajattelu kanna yhtä pitkälle sieltä metsästä.

   

  pihkatappi pihkatappi

  Olen aika vakuuttunut siitä että kaikki Suomen edustajat eivät ajattele Suomen etua. Eli tuodaan julki vain negatiivisessa valossa Suomen metsätalouden hoito. Paljon on ainakin metsäteollisuus parannuksia tehnyt monimuotoisuudenkin eteen, luulisi että näistä olisi suomalaisten mieluisaa kertoa tuolla parlamentissakin. Eli on asiakkaat, jotka vaativat fsc-sertin ja toinen porukka päättäjät, jotka päättävät mitä linjauksia tehdään. Ei ne päättäjät sitä tavaraa paljon osta, niillä mielikuvat kokonaisuudesta rakentuvat powerpointin ja diskuteerauksen kautta ja siellä pitäisi olla Suomesta kymmenkunta Sarvanmaata näitä mielikuvia muokkaamassa.

  Tolopainen

  Aletaan olla kyllä perimmäisten kysymysten äärellä, jos Brysselistä  ohjataan itsenäisten valtioiden maankäyttöä ja metsien hakkuita lähes nolla budjetilla. Tuotako se yhteinen kauppapolitiikka ja tulliunioni tarkoittaa. Jo on virkamiehet tehneet vallankaappauksen.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 186)