Keskustelut Puukauppa E-puun hinta…

Esillä 4 vastausta, 41 - 44 (kaikkiaan 44)
 • E-puun hinta…

  E-puun ostajat tuntuu nyt olevan kovasti liekeissä, yhteydenottoja tulee. Minkälaisia tarjouksia olette saaneet karva- ja karsitusta rangasta…

  Hintayhteistyö on tietysti kielletty mutta voihan sitä keskustella.

 • MaalaisSeppo

  Energiapuuhakkuuta hankintana suunnittelen taas. Aiemmin olen tehnyt kaupat ennen hakkuuta. Nyt voisi harkita vasta kun puut on tien varressa.

  metsätie

  EU- tukea voisi nyt suunnata myös metsiin,
  samoin kuin kartanoiden pelloille.
  Teollisuus odottaa valtiota maksumieheksi energiasavotoille.
  teollisuudelle lihat, myyjälle luut. Kuten on tapahtunut 50 vuotta.
  Puunmyyntilakko olisi nyt paikallaan.

   

  Tolopainen

  Se on vain fakta, että ilman kivihiiltä ja turvetta ei lämmitysenergia riitä pakkasilla. Ei Suomen tarpeet niin isoja ole, että niillä kannattaa elämöidä, ne on vain pakko hyväksyä ilmaston lämpenemistä odotellessa. Sähköpörssin hintojen tuijottaminenkaan ei pitkään lämmitä. Kannattaisi elää faktapohjaisessa todellisuudessa myös vihervasemiston. Idästä ei tule apua, sieltä tulee kuulaa. Aivan turha tehdä sellaisia päätöksiä, että lopetetaan kivihiilen ja turpeen käyttö tiettynä päivänä, kun siihen ei ole mitään edellytyksiä, ilman energian tuonnin lisäämistä Venäjältä tai jostain huitsin nevadasta.

  Apli

  Tänä kesänä ei paljon turvetta nostella ja monella vanhat varastot paloi viime talvena se siitä turpeesta.. Hiiltä palaa euroopassa ja muuallakin jatkossa enemmän kun maakaasua ei saa ja sen hinta on tapissa, ilmastonmuutos tulee aika nopsaan siitä ei ole epäilystä, katsoo vaikka etelä euroopan kelejä yli 40 asteen lämpötiloja.

Esillä 4 vastausta, 41 - 44 (kaikkiaan 44)