Keskustelut Luonto Elokapinaa myös Metsälehden palstalla?

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 144)
 • Elokapinaa myös Metsälehden palstalla?

  Juuri nyt on taas rauhallista, mutta olisiko ajoittain jotain Elokapinan merkkejä myös täällä Metsälehden keskustelupalstalla? Pienimuotoisia tempauksia heillä on aina silloin tällöin, jotkut ylittävät uutiskynnyksen paremmin jotkut huonommin.

   

 • Mettämakuri

  Pippuri sumutetta silmät täyteen ja pamppu hierontaa nuo höpöheinähipit ansaitsee palkaksi.

   

  Reijo Ruotsalainen

  mehtäukko taitaa olla niitä parempia immeisiä. Nimittelee Suomen nuorisoa, joka on todella huolissaan Telluksemme tilasta, roskajoukkioksi.
  Järkyttävää tuollainen tyhmyys.

  mehtäukko

  Ruotsalainen vaan hiihtää samaan elottomaan kapinaansa. Ensin pitäisi ottaa asioista selvää, eikä hörhötellä luulojen varassa lainrikkojiksi!

  mehtäukko

  Tarkennetaan Ruotsalaiselle, että tuo rupusakki ei edusta nuorisoa!

  Visakallo Visakallo

  Eihän tässä kapinoinnissa mitään uutta ole, ajan mukana aiheet vain vaihtuvat. Ennen kapinoitiin rauhan puolesta, kouluihin vaadittiin mies- ja ääni -valtaa, (ei muuten kävisi tuo sanamuoto enää!) sitten luonnon saastumista vastaan, happosateita vastaan, tikkojen, ja liito-oravien ja Itämeren puolesta, on vallattu vanha ylioppilastalo ja sen muita taloja. Se on vain elämää!

  mehtäukko

  Elämää on. Mutta kun jokin joukkio asettautuu laitomin keinoin kapinointiin (syyllistäen näin mo:t), sitä ei saa yhtä suoraan arvostella!

  Uutiskuvissa siellä huojuu joutilaita aikuisia nahjuksia eikä edes ”nuorisoa”.

  MaalaisSeppo

  Onhan Elokapinan touhuista syntynyt paljon erilaista viihdettä. Ilman palkkaa touhuavat. Sivukuluja hieman on syntynyt, mutta melko edullista on ollut. Vihreisiin on saatu painetta ja hyvä niin.

  Ko touhun viihdearvo on jo saavuttanut näin metsätermein lakastumisrajan. Eli kohta poistuvat Juhannuksen viettoon.

  Rane

  Kysymyksiä ja ehkä vastauksiakin elokapinoinnista.

  Usein kysytyt kysymykset | Elokapina, Extinction Rebellion Finland

  isaskar keturi

  Sanoisin, että tämä on kehitystä parempaan, että lojuvat kaupungin kaduilla sen sijaan, että tulisivat haittaamaan työntekoa metsissä kuten ennen vanhaan. Onneksi metsiin on pesiytyneet punkit, itikat ja muut ikävät oliot, niin pysyy ”kaupunkilaisnuoriso” poissa jaloista.

  Petkeles Petkeles

  Antakaa heille anteeksi, sillä he eivät tiedä mitä tekevät.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 144)