Keskustelut Luonto Elokapinaa myös Metsälehden palstalla?

Esillä 4 vastausta, 141 - 144 (kaikkiaan 144)
 • Elokapinaa myös Metsälehden palstalla?

  Juuri nyt on taas rauhallista, mutta olisiko ajoittain jotain Elokapinan merkkejä myös täällä Metsälehden keskustelupalstalla? Pienimuotoisia tempauksia heillä on aina silloin tällöin, jotkut ylittävät uutiskynnyksen paremmin jotkut huonommin.

   

 • tamperelainen tamperelainen

  Ville Niinistö on tympeä tyyppi.Kaikissa keskusteluohjelmissa puhuu koheltaa muiden puheiden päälle ja yleensä valehtelee.

  Durbanin ilmastokokouksessa v 2011 sai Suomen metsät päästölähteeksi,kymmenien miljoonien tappiot.Toimivaltuudet antoi PM Katainen.Molemmat voisi asettaa syytteeseen maanpetturuudesta.Täydellisia marionetteja,vihtahousuja molemmat

  Visakallo Visakallo

  Vihreillä olisi Suomessa mahdollisuus nousta yhdeksi suurista puolueista, jos he lopettaisivat suoranaisen valehtelun, opiskelisivat biologian perusteet ja toimisivat edes hieman valtiomiesmäisemmin. Niin kauan kuin nämä Niinistöt ja Mikkoset hääräävät puolueen näkyvillä paikoilla, kannatus pysyy vain 10% tuntumassa.

  jees h-valta

  Jos siinäkään. Vasemmisto vie nyt ja viherpiipero vikisee. Jako oikeiston ja vasemmiston välillä selkenee ja vihersyöpöt putoaa ammottavaan kuiluun niiden väliin.

  MaraKet

  Uusimpien kansainvälisten uutisten mukaan vihreät ovat nyt vaikeuksissa maailmanlaajuisesti. Ymmärrän sen hyvin ja ennustinkin sen jo vuosia sitten. Mitta on tullut vaan täyteen!

  Vielä keskeneräiset ja siten julkaisemattomat kansainväliset tutkimukset tulevat osoittamaan, että ns. ilmastonmuutos on luonnollista vaihtelua ja mm. ilmansaasteiden mittaukset epäonnistuneet mittareiden kalibrointivirheiden takia. Yritysten vuosikertomukset osoittavat samansuuntaista, ilahduttavaa kehitystä. Kohkaaminen hiipuu nopeammin kuin ehkä huomaattekaan ja ympäristöajattelu tulee kokemaan syksyyn mennessä Neuvostoliiton kohtalon. Näin historia toistaa itseään.

Esillä 4 vastausta, 141 - 144 (kaikkiaan 144)