Keskustelut Luonto Elokapinaa myös Metsälehden palstalla?

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 144)
 • Elokapinaa myös Metsälehden palstalla?

  Juuri nyt on taas rauhallista, mutta olisiko ajoittain jotain Elokapinan merkkejä myös täällä Metsälehden keskustelupalstalla? Pienimuotoisia tempauksia heillä on aina silloin tällöin, jotkut ylittävät uutiskynnyksen paremmin jotkut huonommin.

   

 • Visakallo Visakallo

  Elokapina ja muut vastaavat järjestöt tekevät metsänomistajille sitä suurempia palveluksia, mitä pidemmälle he tempauksissaan menevät. Suomalaiset ovat pohjimmiltaan oikeudenmukaista kansaa, joka kääntyy lopulta puolustamaan väärin perustein syytettyjä. EU:n komissio on mennyt metsäasioissa jo niin pikälle, että suomalaisissa on alkanut herätä lähes talvisodan henki mielivaltaa vastaan.

  Petkeles Petkeles

  Joo, Lapualla on kuulema jouduttu sitomaan miehiä puihin, etteivät lähde siltä seisomalta yhteisrintamaan.

  mehtäukko

  ML viime sivuilla on metsäneuvos LSaarenmaan pakina, jossa kertoo eu-virkamiesten kanssa käytävistä keskusteluista. Ei voi kyllä muuta kuin ihmetellä, missä onkaan heidän älyn taso!

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Kannattaa ehkä tutustua kapinaliikkeen ohjelmaan. Siinä näkyy olevan kolme pääkohtaa.

  Ensimmäinen: Hallituksen on julistettava Suomeen ilmasto- ja ympäristöhätätila ja ryhdyttävä säännölliseen kriisitiedotukseen.

  Toinen (osa siitä): …aloitettava välittömästi laaja ekologinen jälleenrakennus…

  Ensimmäinen tehtävä ekologisessa  jälleenrakennuksessa on saattaa sorkkaeläinkanta ekologisesti kestävälle tasolle: hirvikanta enintään kymmenesosaan nykyisestä, valkohäntäpeurat ja porot kokonaan pois.

  Näin avautuu mahdollisuus kaksinkertaistaa (helposti) puuntuotanto.

  Tuo porukka toimii juuri meidän (vastuulliset puuntuottajat) asiallamme.

  Rane

  Mistäs Anttoo on saanut käsityksen että elokapinoitsijat ajaisivat hirvien yms. metsästyksen sekä puuntuotannon että puunjalostuksen lisäämistä?Tarkoitushan on ajaa taloudellinen toiminta alas.

  Rane

  Raneltakin ablodeja ekokapinallisille.Ihan paikanvalinnalle.Parempi Stadissa kuin Ranen savotalla.

  Mannerheimintie on taas poikki, poliisi ottaa mielenosoittajia kiinni, Ohisalo ei kommentoi tilannetta – katso suorana | Yle Uutiset | yle.fi

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Pahin ekokatastrofihan on juuri holtiton sorkkaeläinlaidunnus ja sen aiheuttama kuusettaminen. Sorkkaeläinkannan pudottamisella se ekologinen jälleenrakennus alkaa. Oikeaa tietoa vaan tuolle innokkaalle porukalle.

  mehtäukko

  Tuo sakki ei taatusti ole metsästyksen puolella, joten niin monimutkaisen asian sälyttäminen on tyhjän tapaamista.

  Rane

  ”Oikeaa tietoa vaan tuolle innokkaalle porukalle.”

  OK.Olisi mielenkiintoista seurata kun Anttoo selostaa tuolle porukalle että nyt lähretähän ammuskelemaan metsän eläimiä…

  Kivelänhanttu

  Ekologinen jälleenrakennus voisi alkaa hirvikannan puolituksesta ja sitten yli-ikäiset metsät uudistettaisiin nielemään hiiltä.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 144)