Keskustelut Harrastukset Esson baari

Tämä aihe sisältää 18 vastausta, 9 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Rane2 1 vuosi, 6 kuukautta sitten.

Esillä 8 vastausta, 11 - 18 (kaikkiaan 18)
 • Esson baari

  On se rankkaa tämä ruumiillinen työ.

 • pihkatappi pihkatappi

  Tänään vaihtui palsta kesken päivän eri läänin puolelle ja autoilua tuli kaikkinensa 3 tuntia, siinä ohessa 1300 tainta maahan, taimia ei tarvinnut kanniskella juuri, mutta muokkausjälki oli paikoin kuin betonia ja se on totta, kun kairasi niin joku kivikin halkesi huomaamatta. Eli lähes 10 tunnin työreissusta 135 euroa palkkaa, kimppakyydillä omia km korvauksia vain vähän. Tahtoo olla tapana kertoa se paras päivä ja sillä retostellaan, vanhaan muokkausjälkeen savikossa ja 400 metrin kantomatkalla, välillä palstaa vaihtaen täytyy olla huipputekijä joka laittaa sen 2000 tainta 8 tunnin päivässä.

  Apli

  Kauppalehdessä oli juttua että metsäliitto yrittää kampittaa Kemijärven hankkeen…

  pihkatappi pihkatappi

  Sitähän se Metsähallituksen avohakkuiden kieltokin vain on, Lapin puuvaranto pitäisi säilyttää nykyisiä tehtaita varten, että kuitupuun hintaan ei synny kilpailua. Metsäteollisuudelle olisi tärkeä säilyttää kolmen kopla kuitupuumarkkinoiden osalta.

  Apli

  Touko Aalto pakkolepoon… kovaa on poliitikon arki.

  pihkatappi pihkatappi

  Päijänteen rannoille on perustettu monta aukkoa luonnonsuojelun merkeissä, mm. valkoselkätikkojen takia, eiköhän laiteta Toukon nimiinkin jokunen aukea vähäksi aikaa. Eli Touko Aallon aukiot.

  Visakallo Visakallo

  Vihreät alkavat olla mahdoton puolue johdettavaksi, sen verran sekalaista seurakuntaa väki on. Edellisellä puheenjohtajalla oli samoja ongelmia kuin nyt Toukollakin.

  Visakallo Visakallo

  Ympäristöministeriö perustettiin Suomeen vuonna 1983. Ajatelkaapa, kuinka monta huonosta-, ajoittain jopa mielivaltaisesta hallinnosta johtuvaa aavistushakkuuta suomalaiset metsänomistajat ovat joutuneet tekenään sen jälkeen? Kaikkein painajaismaisimpia olivat valkoselkätikka-ajat 90-luvulla.

  Rane2
Esillä 8 vastausta, 11 - 18 (kaikkiaan 18)