Keskustelut Metsänomistus EU:n metsäpolitiikkaa

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 1,912)
 • EU:n metsäpolitiikkaa

  Merkitty: 

  Hamuaako EU jo kohtuuttoman paljon päätösvaltaa sen suhteen, miten Suomen metsiä käytännön tasolla hoidetaan, metsäneuvos Heikki Granholm?

  http://areena.yle.fi/audio/1-50799758

  EU:sta on tulossa paljon lainsäädäntöä joka koskee metsiä: LULUCF-asetuksen tarkennus, biodiversiteettistrategia (mm. suojelupinta-alan tavoite 30 %), kestävän rahoituksen kriteerit ja ilmastopaketti. Haastattelussa taustaa.

 • r.ritva r.ritva

  Jassoo.En jymmärrä taksokieltä enkä paljon muutakaan joka ei ole selkosuomea mutta .

  EU pitäköön täysin näpit irti meidän suomalaisten,Suomen metsistä.Emme ole tuohon antaneet aikoinaan valtakirjaa.Suojelkoot muut maat vaikka tikkupuskansa pakolla mutta meillä itsellämme on oltava täysin päätäntä valta omista metsistämmekin.

  Millaisia jästipäitä ns.meidän edustajamme tuolla ovat,ettei osaa sanoa EI.Eikä näin pienellä maalla ole sananvaltaa juuri missään asiassa.Vaikka olemme maksumiehinä jonnekkin aina nöyrästi mukana.Ytimessä.

  Jokainen meillä tehköön metsillään tavallansa.Silti meidän on osattava täälläkin ymmärtää ,etteivät kikkailujen kautta joudu vieraiden valtojen käsiin.Samalla verotus on saatettava yksityisen metsänomistajan tasoon tai laskettava meidän verotusta.

  Meillä jo ehdittiin pinta-alanmukaista metsäverotusta maksaa ja nyt näitä myyntiveroon perustuvaa verotusta kalleimman mukaan.

  Puuki

  Metsätalouden muuttaminen  luontoystävällisemmäksi on varmasti erilaista Niinistön mielestä ja niiden mielestä  jotka on tutustuneet metsänhoitoon muutenkin kuin vain lukemalla twitteristä, vihreästä langasta, GP:n kuvista  tms. julkaisuista.    Siksi nämä Niinistöt, Pietikäiset   ja Modigit on haitallisia edustajia Suomelle EU:ssa koska saavat julkisuutta jutuillaan jotka metsäpuolella ei perustu mihinkään asiantuntemukseen tai luotettaviin tutkimuksiin .

  mehtäukko

  Elintärkeää  olisikin haitallisten edustajien laskemien aivopierujen välitön oikaisu jonkin lobbarin toimesta. Siten mustamaalaus ei kerkeäisi levitä suhteettomaksi väitökseksi, jonka oikaisu on työlästä.

  Tolopainen

  Suomessa poliitikot ja vihreät voivat nostaa jalat pöydälle. Mitään erityisiä ympäristötoimia ei tarvita. Kehityslinja on täysin selvä, reilusti yli puolet maasta jää asumattomaksi jo lähi  vuosikymmeninä. Pellot ja metsät menevät suuromistajille ja sen myötä kuntiin jää muutama suurtila. Asukkaita ei tarvita kuin joitakin kymmeniä pitäjää kohden. Loput voivat siirtyä maakuntakeskuksiin parempien palveluiden piiriin ja  hautuumaille.

  mehtäukko

  Kaupunkien ruttopesiin ei ole eikä tule mitään hinkua.

  On kyllä annettava tunnustus SMarinille, joka kertoo vaikuttavansa eu:n metsälinjauksiin. Ruotsin SLöfvenin kanssa hän oli huhtikuussa kirjelmöinyt komissiolle taksonomiasta.

  Vihermikkonen vajoaa vastustaessaan yhä alemmaksi!

  Tolopainen

  Kyllä on helppoa asua taajamassa. Ei haise jatkuvasti lietepaska ja palvelut lähellä. Miten siellä maalla voi edes pyykkejä kuivata ulkona. Kaupassa voi käydä ilman autoa.

  Visakallo Visakallo

  Eikö vihreiden pitäisi nyt lähteä hallituksesta, koska pääministeri on heidät Ville Niinistön mielestä niin pahasti metsäasioissa pettänyt?

  Sinällään maailma ei ole paljoakaan muuttunut sitten Neuvostoliiton aikojen. Silloin innokkaimmat Suomen syöjät veivät viestiä Moskovaan milloin mistäkin epäkohdista täällä. Monessa liemessä keitetyt Moskovan isot sedät osasivat kyllä suodattaa niistä jutuista pois pikkutärkeilyt ja valeet. Vaikka kysymyksessä olikin virallisesti kommunistinen valtio, suurimmassa arvossa siellä olivat kuitenkin läntiset kapitalistit. Heidän kanssaan solmittiin suuret kauppasopimukset ja sen päälle tehtiin kunnon aineista kupit. Joutavat suunsoittajat ja pikkukommarit saivat tyytyä halpaan vodkaan.

  Visakallo Visakallo

  Mitä saadaan, kun yhdistetään kokemattomuus, putkinäköisyys ja asenteellisuus? – Vastaus: Haba!

  Haba Haba

  Tule jo tähän maailmaan sieltä Kekkosen ja DDR:n ajoista.

  Visakallo Visakallo

  Voisiko Haba kertoa, että missä ajassa hän itse tällä hetkellä elää, kun kirjoituksistaan se ei oikein tahdo selvitä? Kovasti kyllä moitit meitä muita, mutta et kuitenkaan tarjoa mitään tilalle. Mistä se johtuu?

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 1,912)