Keskustelut Metsänomistus Eurovaalit

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 112)
 • Eurovaalit

  Merkitty: 

  15.5. alkaa eurovaalien ennakkoäänestys. Vaalikoneitakin on jo avattu. Pidän eurovaalia erittäin tärkeänä, sillä siinä ratkaistaan lähetämmekö europarlamenttiin lauman Suomensyöjiä vaiko -puolustajia. Suurimmat vahingot Suomelle kun tehdään EU-vaikuttamisen kautta.

 • Kurki

  Ei tarvii ihmetellä jos norja ei ole eu:n jäsen.Öljyrahaston tuotto 2018 75 miljard.euroa.

  En kyllä näe mitään negatiivista  yhteyttä EUn ja Norjan öljyrahaston valillä. Norjahan maksaa EUn sisämarkkinoille pääsystä enemmän jäsenmaksua kuin EUn jäsen Suomi. Lisäksi Norja joutuu ottamaan lansäädäntöönsä suurimman osan EUn säätämistä laeista.

  Norjalla EUn ulkopuolisena on vain velvollisuuksia EUta kohtaan.

  Puheet Suomen EU-erosta ovat silkkaa pölhöpopulismia – katsokaa mitä Norja ja Sveitsi tekevät.

  https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000005560349.html

   

  Metsuri motokuski

  Vastasin Iltasanomien vaalikyselyyn joka kohtaan – en osaa sanoa -. Yksi äänestys vaihtoehto oli keskustan kisner 78 prosentilla ja toisena sirpa pietikäinen 77 prosentilla. Hyvin menee. 🙂

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kun vastailee vaalikoneeseen ääripäitä suosien niin alkaa tulla eroja puolueiden ja ehdokkaiden välille.

  Metsänmies

  Ei noissa vaalikoneissa ole mitään järkeä. Jokaisen äänestäjän kannattaa käyttää omaa, hartioiden yläpuolella olevaa konetta. Itse olen kokeillut huvikseni kahta vaalikonetta. antavat täysin erilaisia vaihtoehtoja. Luotan siis omaan harkintakykyyn.

  MIISU4F MIISU4F

  Mäntysuovan käyttöön järvessä pestessä. Mäntysuopa kyllä hajoaa pikkuhiljaa eikä sinänsä ole myrkyllistä mutta kaloille haitallinen. Mäntysuovan sisältämät hartsit kulkeutuvat kalojen kiduksiin ja ne  liimautuvat, jolloin kala kokee tukehtumiskuoleman.

   

  Eurovaalit. Äänestän kyllä. Ehdokas avoin mutta naista edelleen.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  A.Jalkanen: ”Siispä äänestän ehdokasta joka varmasti ymmärtää metsäasioita.”

  Eipä heitä taida ihan hirveästi listoilla kuitenkaan olla?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ainakin toimittaja Kenppainen ja aiemmissa LULUCF-neuvotteluissa kunnostautuneet Torvalds ja Sarvamaa.

  Jätkä

  Tähän asti Mepit ovat hoitaneet vain omia etujansa. nyt olisi syytä valita sellaisia edustajia, jotka pyrkisivät hoitamaan Suomen etuja. Ei suinkaan yrittää saada Suomen kustannusosuutta mahdollisimman suureksi niin, että asukasta kohti olisimme ykkösmaksajia. Kaikki hiilinieluhommelit ovat aivan huuhaata, eikä siihen kelkkaan olisi pitänyt hypätä lainkaan. Ainoa, mikä on merkittävää, on ilman ja ympäristön puhtaus, josta huolehtiminen on tulevaisuudessa paljon tärkeämpi asia kuin asteen parin keskilämpötilan muutos.

  Ainuttakaan viherpipertäjää ei pidä Mepiksi äänestää. Niitä on siellä satamäärin liikaakin ja kaikki pyrkivät vain omaa kilpeään kiillottamaan ja paskantamaan muiden pesään, paitsi Suomalaiset paskovat omaan pesäänsä.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  152 Kupsa lippuun raaputtaa ja muutoin edellisen kommentoijan kanssa yhtämieltä.Moni täällä EU:ta ei kovin korkealle arvosta,yksi hyvä puoli on,että olemme Eu:ssa osa länttä.Vientipakotteet kyllä mielestäni syytä Krimin osalta lopettaa,ei tule Venäjä siitä luopumaan.Ukraina hoiti itsenäistyessään asiansa huonosti,kansa köyhtyi Venääjää köyhemmäksi,siksi uskoakseni enemmistö rehellisissäkin vaaleissa kannattaa nykyistä olotilaa.

  Kalle Kehveli

  Karrilla hieno ulostulo. Ääni ehdottomasti Karrille x2.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 112)