Keskustelut Metsänomistus Eurovaalit

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 112)
 • Eurovaalit

  Merkitty: 

  15.5. alkaa eurovaalien ennakkoäänestys. Vaalikoneitakin on jo avattu. Pidän eurovaalia erittäin tärkeänä, sillä siinä ratkaistaan lähetämmekö europarlamenttiin lauman Suomensyöjiä vaiko -puolustajia. Suurimmat vahingot Suomelle kun tehdään EU-vaikuttamisen kautta.

 • Rane2

  Kuka väittelijöistä on Halla-ahon pomo?

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  John Nurmisen säätiön vaalipaneeli käynnissä.

  Panelisteja mm. Ville Niinistö ja Sirpa Pietikäinen. Tästä linkistä voi seurata:

  https://www.johnnurmisensaatio.fi/vaalit2019/

  harrastelija harrastelija

  John Nurminen on tuttu näky logistiikkapuolella esim. lentomatkailussa. Säätiön Itämeren suojeluprojekti tähtää varmaankin pyytettömästi Itämeren parasta ?

  Tuo porukka, joka siellä mesoaa, oli ilmeistä päätellen todella elementissään! Syyllinenkin oli sovittu : MAATALOUS ja MAASEUTU! Kaikki kyseiseen touhuun tulleet olivat siitä liikuttavan yksimielisiä. Maataloustukea pitää kiristää, että ruonantuottajat uskovat! Olipa sitten yhteys Itämereen tai ei – kaikki syyllisiä! Kaisellikin on pahimpia saastuttajia vaikka matkaa Itämerelle on vain parisataa kilometriä!

  Itämeren puolesta mukana eivät olleet sen keskeiset käyttäjät ja saastuttajat; Venäjä ja Baltin maat. Tuollaisilla kokoonpanoilla asioiden ”päättäminen” on pelkästään oman imagon nostamista!

  Jokunen vuosikymmen sitten sama porukka oli sitä mieltä, että merten pinnat nousevat heti 6-8 metriä! Aamun merisäätä kuuntelin, Itämeren rannikkopaikoissa kauttaaltaan merenpinta oli muutaman 10 senttiä miinuksella normaalista – vaikka nythän on kevättulvien aika!

  Ilmaston saastuminen ja merien muovittuminen johtuvat älyttömästä maapallon lisääntyvavästä väkimäärästä! Näitä Ville Niinistökin lisäisi vain enemmän, koska ihnisarvo on ylitse muiden – riippumatta siitä mitä se ihminen tekee!?

  jees h-valta

  Harrastelija oikeassa. Mutta se olisi paikallaan että ehkäisy viherpiiperoilla toimisi sataprosenttisen varmasti. Ei tuollaisia V. Niinistöjä lisää kaivata.

  reservuaari-indeksi

  Veikkaan, että vuoden päästä mutajussit taistelee vassareiden kanssa sijoista 5-6. Toivottavasti myös Itämeren tilanne (pienemmistä vesistöistä puhumattakaan) saadaan vihdoin kuntoon kun mafian tavoin toimiva rehevöittäjä-parasiittien suojeluorganisaatio saadaan oikealle paikalleen poliittisella kartalla.

  Kerttu
  turvekauppias, Pirkkala

  https://yle.fi/uutiset/3-10774915

   

   

  Tolopainen

  Persujen kaksi todennäköistä uutta meppiä ovat Huhtasaari ja Hakkarainen, voivat sitten viettää kahdestaan pikkujoulua Eu:parlamentissa ja Tepa pääsee moiskuttelelaan ihan luvan kanssa. Kyllä tulee Suomen edut hyvin ajettua, hävettää toivottavasti eivät esiinny parlamentissa julkisesti.

  Tolopainen

  Teukan oikea paikka olisi ehdottomasti Hakkaraisen sahan teränasettelijana. Poliittiset saavutukset ovat ja tulevat jäämään hyvin vaatimattomiksi.

  harrastelija harrastelija

  Huhtasaaren tapaisia edustajia kaipaa kyllä muillekin puolueille. Tuollaisista perheistä on nykytulevaisuudessa kovasti tarvetta – lääkärimies ja kaksi lasta!

  Kurki

  A. Jalkanen: Ainakin toimittaja Kenppainen ja aiemmissa LULUCF-neuvotteluissa kunnostautuneet Torvalds ja Sarvamaa.

  Minun ehdokas kyllä löytyy noiden joukosta.

  Joudun tarkistamaan perussuomalaisiin myönteisen kantani jyrkän kielteiseksi, jos he liittyvät tähän EU-parlamentin Venäjän ystävien uuteen ryhmittymään Salvinin ja Le Pennin kanssa.

  Italialaisilla Venäjän-ystävillä Åkesson viittaa Italian maahanmuuttovastaiseen Lega-puolueeseen, jota johtaa Italian sisäministeri Matteo Salvini. Hänet tunnetaan Venäjän ymmärtäjänä, joka on muun muassa vaatinut EU:ta lopettamaan Venäjän vastaiset talouspakotteet vuoden loppuun mennessä. Myös Ranskan kansallisen liittouman Marine Le Pen on pitänyt Salvinin kanssa tiiviisti yhtä.

  Tunnustelut jatkuvat Milanossa 18. toukokuuta, jolloin paikalle lähtee perussuomalaisten varapuheenjohtaja Laura Huhtasaari.

  https://www.is.fi/politiikka/art-2000006099122.html

   

  rööri roope

  Anneli mee  ittees ja mieti ootko metsän omistaja vaiko piiperöitten  käsikassara.Uskon et oot kuitennii oma ittes.

   

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 112)