Keskustelut Metsänomistus Eurovaalit

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 112)
 • Eurovaalit

  Merkitty: 

  15.5. alkaa eurovaalien ennakkoäänestys. Vaalikoneitakin on jo avattu. Pidän eurovaalia erittäin tärkeänä, sillä siinä ratkaistaan lähetämmekö europarlamenttiin lauman Suomensyöjiä vaiko -puolustajia. Suurimmat vahingot Suomelle kun tehdään EU-vaikuttamisen kautta.

 • risuparta

  Teuvo: apulanta ja räkäpetäjä porukan edustaja!

  Kerrankin voi sanoa että meppi ja kannattajat ovat samalla tasolla!

  jees h-valta

  Kyllä vain ja olemme aivan ylpeitä tasomme kansanläheisyydestä. Kansamme asiaahan siellä ainakin isänmaan omakseen tunnustavat suomalaiset ajavat. Joillain taas aate taitaa viedä ja kansa vikistä harhoissaan turhaan. Kun tällaiset voimat kuitenkin ovat hyvin köykäisiä asioiden ajajana en ole kovin huolissani. Suomalainenkin yleensä herää aikansa touhuja katellessaan ja isänmaan etukin alkaa taas löytyä. Kuten Ruotsin esimerkki kertoo. Vasemmistohan menikin jo lähinnä persmäkeä EU:ssa sen mitä vihreät sitten lisää saikin. Joten siltä suunnalta ei kovin kummoisia.

  Kurki

  Kyllä rökittivät A-studiossa Teuvoa. Ei juuri tiedä mitään, varsinkaan Venäjän rahoista, jota saavat kaikki Salvinin ajaman EU-parlamentin äärioikeistolaiset ryhmän jäsenet. Niisä pöydissä se Teuvokin joutuu nyt tutustumaan Venäjän korruptiorahaan.

  harrastelija harrastelija

  Toinen ääripää on kyllä tämä niinistön ville – ääniharava! Suu vaahdossa huutaa tasa-arvoa, yhteistyötä, kunnianhinoisia ilmastotekoja, rauhaa… ja mitä kaikkea muuta ”isänmaallisuutta”! Samalla EU-tasolla tehdään kaikki voitava, että suomalaiset ottavat vastuun, koska meillä on metsät hiilinieluina – joita ei kylläkään saa hakata. Suomi olisi oikea paratiisi yhteinen citykaupunki, maaseutu on vain välttämätön paha, koska siellä ei talvellakaan tarkene pelkästään käsiä puhaltelemalla!

  Nyt valittiin 5 meppiä, jotka eivät taatusti aja Suomi-isänmaan asioita.5/9 vähemmistö pärjää, kun käyttää kovaa ääntä ja kaunistelee tosiasioita! Nämä ovat Suomelle paljon tuhoisempia kuin yksi Teukka!

  Visakallo Visakallo

  Olen harrastelijan kanssa sanasta sanaan täysin samaa mieltä!

  Visakallo Visakallo

  Kysymys arvon palstalaisille:

  Mainitkaa Ville Niinistön Suomen hyväksi tekemä teko. Aikajanan voi alkaa vuodesta 2007, jolloin hänestä tuli ensimmäisen kerran kansanedustaja.

  Apli

  Teuvohan on julkisesti ilmoittanut että ajaa siellä suomalaisten metsänomistajien asiaa, eli pidetään metsäasiat omissa käsissä… Ja kanssa Harrastelijan linjoilla ehdottomasti, 5/9 on omaan pesään kusijoita.

  Tolopainen

  Teukka on kansanmies ja linja pitää. Saattapi käydä niin, että ei viittä vuotta jaksa meppinä istuskella Brysselissä, kun ei ole kielimiehiä vaikea olla asioissa mukana vaikuttamassa.

  Jätkäpätkä

  Ei sinne nyt tainnut neljää pätevää ehdokasta enempää mennä, vihreiksi voi laskea heti koko vasemmiston, samoin kokoomuksen pietikäinen, ajaa kyllä metsien asiaa ja ottaa kantaa, mutta väärään suuntaan. teukka ja huhtasaarikin vähän niin ja näin miten lopulta on, melko hunsvotteja molemmat, taitavat inttää vain isänmaallisuudesta ja päätökset jäävät tekemättä sillä tasolla millä ollaan eli Euroopassa, talvisota oli jo.

  puunhalaaja

  Tässä mahdollisesti oma ehdokkaani:

  http://www.korhola.com/lang/fi/2019/04/parivaljakko-sanna-marin-ja-emma-kari-ei-ela-suomessa/

  Kertoo minusta kokoomuksen politiikan nykymeiningistä Pietikäisen ja Korholan äänisaaliiden ero: Pietikäinen 77 tuhatta, Korhola 42 tuhatta.

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 112)