Keskustelut Puukauppa Haapatukkia

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 36)
 • Haapatukkia

  Jesse ja muutkin. Fasessa ” puukauppa” ryhmässä joku kaipailee haapatukkia 100-400 m3 A tukkia

 • Jätkä

  Koita Jeessi saada jonkinlainen tolkku omiin kommentteisiisi. Ehkä kannattaisi vähentää paskan heittelyä tuulettimeen suuntaan HHY – ja MTK.  Metsäalalla toimii muitakin kuin vain Metsäliitto / MG.

  jees h-valta

  Mikä on HHY- Helsingin omat mtk:n hoiteluvoiteluyhdityksetkö?

  Jätkä

  Koita Jeessi saada jonkinlainen tolkku omiin kommentteisiisi. Ehkä kannattaisi vähentää paskan heittelyä tuulettimeen suuntaan MHY – ja MTK. Metsäalalla toimii muitakin kuin vain Metsäliitto / MG.

  jees h-valta

  Koit viel kerran jos vaikka saisit kursivotua vieläkin lihavammaksi. Muuta ideaahan tuossa sinun turinassa ei ole juurikaan sattunut silmään.

  Jätkä

  Jeessiä on kusetettu : Hybriditaimina myyty tavallisen metsähaavan taimia. Voi sanoa, että ”Turhaan – aivan turhaan haapaa yrittää hän lujaa kasvattaa…”

  Visakallo Visakallo

  Jos tavoitteena on tukkipuu ja haavat saa suojattua hirviltä ja muilta tuholaisilta,  500 tainta hehtaarille voisi olla sopiva istutusmäärä. Lehtipuun kasvu kun ehtyy heti, jos latvukset alkavat tavata toisiinsa. Ainakin Virossa ja Latviassa näyttää runkoluvut olevan jossain 500 tienoilla.

  jees h-valta

  Minä kasvatankin suomessa enkä virossa. Aivan yks hailee jos ei tehot aivan tapissa olekkaan. Kasvaa kuitenkin joka vuosi aika roiman siivun lisää. Tuo tukkijuttu nyt vain ei kovin paljon vielä kiinnosta. Enkä tiedä alkaako välttämäti isommassa määrin kiinnostaakkaan. Poika taitaisi mökin tykätä niistä Pohjois-Satakunnan palstalle rakennella. Mutta sekään ei vielä ainakaan ajankohtaista. Kerkiää vielä monta hehtaaria tulemaan roisille tukille siihen mennessä.

  Visakallo Visakallo

  Ei millään pahalla Jesse, mutta tuhannella rungolla hehtaarilla et kyllä ostajia kiinnostavia haapatukkeja tule koskaan saamaankaan.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Jos tuhannen tiheyteen istutetun haavan latvus alkaa jo supistua, se pitäisi kiireesti harventaa jos meinaa tukkia saada. Kuitupuukin tarvitsee yhteyttävän koneiston hyvässä kunnossa jotta massaa voi syntyä. Haavalle lienee koivun harvennusohje sopiva, eli puolet pois, vai mitä sanoo raati? Yhden harvennuksen vai kahden harvennuksen taktiikalla?

  eero heikki eero heikki

  Kahden harvennuksen,koivukin ensiharvennetaan n 700 r/ha,tuossa lähellä n 1,5 km on hybridihaavikko,on ollut minun hotteilla !

   

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 36)