Keskustelut Puukauppa Hakerangan hinta ?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 101)
 • Hakerangan hinta ?

  Heps,

  Oletteko myyneet kokopuu rankaa kummalla kaupalla kiintoina vai megawatteina ? Olemme tehneet energiapuuta ja olen kysellyt ostajien halukkuutta mutta näyttää että markkinat on tällä hetkellä melko olemattomat kun kaikilla tuntuu olevan entisiäkin vielä tienvarsilla odottamassa.  Millaisia hintoja maksetaan eripuolilla suomea olisin mielenkiinnolla kysellyt ? Onko määrällä ollut vaikutuksia hintaan ?

 • -Risukkojenraivaaja-

  Kun saan omiin tarjouksiini hinnat palaan asiaan…..

  Kalle Kehveli

  Saako niitä millään menemään? Tienvarsilla paljon lahokasoja.

  Metsäkupsa

  E i ole suurta kysyntää hakepuulla.Tänään nyssäkkään karsittua rankaa laitettiin S/E lappu.Hinta vaatimaton 19 euroa,karsimaton olisi 16 e .Vieressä oli edellisen omistajan aikaan hakattu suuri vuosia seisonut kasa,saman firman haalistuneet laput, hakettavat nyt lähiaikoina.Mhy:llä ei ole täällä käytännössä nyt energiapuu toimituksia,kun Jyväskylän Energian  kanssa solmittu kauppa loppui kesällä sopimuksen päättymiseen.

  Korpituvan Taneli

  Täällä, karsitun rangan hinta on tippunut 4 euroa per kiinto. Nyt saa vähintään 15 kiinnon erästä alkaen 22 €/kiinto. Yli 40 kiinnon  erästä 24 €/kiinto. Hinnat edellyttävät perävaunullisella autolla ajettavaa tietä. Olikohan euron miinus, jos vain nuppikuorman tie.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Korpituvan Taneli

  Onko rangan osto muualla lopetettu kun ei tule kommentteja?

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  MaalaisSeppo

  Pitkin hampain vakiostaja osti juuri hintaan 27 €/m3 tien varteen ajettuna.

  Entisetkin vielä ovat kyllä kasalla, mutta onneksi peitettynä. Kunnon pakkastalvi olisi ollut poikaa. Onneksi energiapuut on nyt metsästäni lähes loppu.

  Kökki

  Useana vuonna karsittu ranka mennyt samalle toimialle. Tienvarteen ajettuna 28 ja nyt viime ja tänä vuonna 30e kiinto.  Sopimuksen mukaan puut haketetaan laanipaikalla aina ennen juhannusta ja näin on toteutunut. Meillä kaiketi hyvään hintaan vaikuttanut se, että paikallinen lämpölaitos melko lähellä eli kuljetuskustannukset jäävät alhaisiksi. Niin tai näin, niin mulle kelpaa. Käytännössä harvennuksilta en kuitua ole sahannut aikoihin. Energiaksi menee kaikki tyynni, eikä tarvi niin mitan kanssa heilua. Satakunta.

  Tolopainen

  Seon sama mitä rangasta maksetaan. Keräämään en metsästä sitä rupea. Sadan kiinnon kerämiseen menisi koko talvi. Ei kovin hyvä tuntipalkka. Ilmarinen maksaa enemmän joutenolosta.

  Kökki

  Tottahan tuokin. Mutta, mutta, kun ne harvennukset kuitenkin on tehtävä. Kuidun hinnalla menee sit kaikki latvaläpimitasta huolimatta. Erikseen koivut, jotka klapiyrittäjälle.

  pikkutukki

  Maalaisseppo saa hakerangasta paremmin kuin monikaan kuitupuusta , siihen verraten hyvä hinta !

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 101)