Keskustelut Metsänhoito Hieno homma pohjoinen lämpenee

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 20)
 • Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Aiemmista muutoksista tiedetään senverran etteivät seuraukset ole olleet niin järisyttäviä.

  Turha on tosiaankin iloita mahdollisesta lämpenemisestä. Siitä on haittansa ja hyötynsä. Kuka sanoo kummat tulevat ensin ja voimakkaampina?

  On muuten politiikka läpitunkevaa sorttia joidenkin ajatuksissa, kun tähänkin asiaan saatiin ”kepu” ja ”kepulaisuus” tungettua mukaan.

  Jäitä hattuun molemmin puolin.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Kurki

  Mitenkähän saisi tämän GLAn linkin aukeamaan, kun siinä ei näytä ollenkaan olevan pitkiä sanoja eikä siten ylimääräisiä välejä, mutta ei vain aukea?

  http://ilmasto.org/media/seuraukset /eu_1meter_lg_1000px.gif

  Joo avautuu se. On siinä yksi väli.

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Kurki:
  ”Mitenkähän saisi tämän GLAn linkin aukeamaan, kun siinä ei näytä ollenkaan olevan pitkiä sanoja eikä siten ylimääräisiä välejä, mutta ei vain aukea?
  http://ilmasto.org/media/seuraukset /eu_1meter_lg_1000px.gif
  Joo avautuu se. On siinä yksi väli.”

  Järjestelmä katsoo ”sanaksi” yhtenäisen merkkijonon ja katkaisee sen näköjään 35 merkin jälkeen.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Mites on ”Pekka K” mitä tekemistä noilla rahan pumppaamisilla ja luonnon saastuttamisilla onkaan tuon ilmaston väitetyn lämpenemisen kanssa.

  Pysytäämpä asiassa!

  Terveisin Korpituvan Taneli

  Rane

  Pekkak on sitä mieltä ettei olla tarpeeksi huolissaan ilmastonmuutoksesta ja varsinkin maatalousväestö ei osaa olla huolissaan ilmastonmuutoksesta.Pekkak on varmasti ihan oikeassa.Tähän polttavaan ongelmaan on kuitenkin olemassa ratkaisu.Otapa Pekkak yhteyttä aatesisareesi Jutta Urpilaiseen ja ehdota että maatalouden ympäristötuen yleisiin tukiehtoihin lisätään että kasvukauden aikana on vietettävä vähintään kaksi ilmastonmuutoksestahuolestumispäivää.Tällöin maataloustuen saajan on seisottava 4 tuntia yhteen menoon pellon laidalla(mieluiten sateessa) ja murehdittava ilmastonmuutosta.
  Maailmahan ei varsinaisesti pelastu mutta toki Pekkak saa sielulleen rauhan.

  köyhälaulaja

  Joo, ei kelluvan jään sulaminen meren pintaa nosta, vasta mannerjäätiköiden sulaessa vaikutukset alkaa näkyä.
  Sitä(kään) ei tiedä kukaan onko jäämeri joskus ollut jäätön vai ei, senkummemmin kuin jääkaudeksi sanottua ajanjaksoa.
  Aina silloin tällöin tutkijat joutuvat ajoittamaan jääkauden kaemmas ja kauemmas kun löytyy vanhoja asuinsijoja jotka pystytään ajoittamaan tarkasti, ja sattuvat ajalle jolloin on oletettu mannerjään peittäneen koko pohjois- ja osan keskieuroopastakin.

  jabe

  Oliskos se kummiskin niin että jos ilmastonmuutosta ruvettaisiin nyt maailmanlaajuisesti erittäin tiukasti ehkäisemään, voisi lämpeneminen täällä pohjoisessa paikoin joiltain osin olla jopa hyödyllistä (ellei etelästä tulevat pakolaiset vie kaikkia hyötyjä 😉

  Mutta jos mitään radikaalia ei tehdä, kuten tähän mennessä, niin kukaan ei tiedä kuinka radikaaleihin muutoksiin voidaan joutua sopeutumaan, eritoten jos muut ilmiöt vielä tulevat avuksi lämpenemisessä (auringon lisääntyvä säteily, sulavista soista tulevat metaanit, mahdolliset suuret tulivuorenpurkaukset jne.)

  Ja tottakai resursseja on rajallisesti, ja koko ajan isompi väestömäärä alkaa elää haaskaavan länsimaisen elämäntavan mukaisesti, joten maailmansota (kilpailu resursseista eri kansojen välillä) lienee todennäköisempi näkymä kuin kansainvälinen yhteisymmärryksessä tehty ”kestävän elämäntavan sopimus” tms.

  jees h-valta

  Eiköhän tämä arktinen alue hyvinkin kestä välillä hiukan leppeämpiä kelejä. On varmaan kestänyt monesti aiemminkin.

  6tukki

  Mielestäni noilla maapallon historian eri vaiheista poimittuilla lämpötilamuutoksilla ei voi mieltään rauhoittaa ja selitellä tämän hetkistä nyt havaittua ilmastonmuutosta.

  Tämän hetkistä ilmastonmuutosta ruokkii eniten n. 7 miljardin väestö elintapatottumuksineen ja 50 vuoden päästä väestön määrä on tuplaantunut!!!

  Nopeasti kasvava väestömäärä moninkertaistaa ongelmat, ellei ongelmien syihin puututa.

  Rautalangasta voisi vielä vääntää siten, ettei Suomessa sahatulla ”kakkosnelosella” ole markkinoita, jos potentiaaliset asiakkaat ripuloivat juomakelvottoman veden takia…

  Kylmällä voi lisätä vaatetta ja ilmaston lämmetessä sitä voi vähentää, mutta mitä se hyödyttää, jos elämisen peruselementit ovat saastuneet.

  Kurki

  ”Mielestäni noilla maapallon historian eri vaiheista poimittuilla lämpötilamuutoksilla ei voi mieltään rauhoittaa ja selitellä tämän hetkistä nyt havaittua ilmastonmuutosta”.

  Ilmeisesti tuo IPCC:n lätkämaila olisi se rauhoittavampi lämpötilakäyrä, jota meidän kaikkien tulisi katsella.

  Siitä oli muuten poistettu tuo Keskiajan lämpökausi.

  Epäuskoa lietsova ILMU-uskontoa vastaanhan tuo Grönlannin lämpötilakäyrä tietenkin on.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 20)