Keskustelut Metsänhoito Husqvarna 545fxt ATune maastossa

 • Tämä aihe sisältää 138 vastausta, 32 ääntä, ja päivitettiin viimeksi sitten arto toimesta.
Esillä 8 vastausta, 131 - 138 (kaikkiaan 138)
 • Husqvarna 545fxt ATune maastossa

  Hankintapäätös tuli tehtyä ja tartuttua yllämainittuun sahaan.Päätös oli helppo, paikallinen pitkäaikainen myyjä ,hyvä huolto/takuupalvelu ja kohtuu hyvitys jo ammattikäytön ulkopuolelle sahatusta 555:sta.Autotunes huollon merkitys hieman korostuu koska laitteelle ei peruspäivä viiluun lisäksi voi juurikaan tehdä mitään takuuhuolto hoitaa jos jokin jukkii.Toivottavasti ei tuu 0 sarja lastetauteja.Paketista käyntiin laitto onnistui loistavasti.Heti huomio kiinnittyi kulmavaihteeseen joka on kokenut muodonmuutoksen ja saanut uudet rattaat sisälle, kopassa on vain yksi start nappula.Ilmansuodatin näkyy päivitetyn paperiseen ja talvelle/kosteeseen perinteinen muovi.Laitettta alan ulkoiluttaan viikon sisään kelien salliessa jote sit lisää.

 • Ammatti Raivooja

  Joo ei meinaa mitään. 0,1 kW teho eroa ei huomaa, kaikki on valmiina, ei tartte erikseen ostaa sektorisuojia, kolmio ja siimavarustusta ja sellanen menee sitten siimaleikkurina pitkään kun ei enää metsässä ole käyttöikää paljoa jäljellä. Valjaat säilyy uusina ku ostelen kuitenkin noita 555:sia. Maksaa 699e ja jos samat kilkkeet haluaa 545fxään ni se on tuplat. Toimii 2 vuotta eikä tarvitse korjata ku on luotettavuus hiotuna näissä. Mut tosiaan sillä ei ole kuin se 1 käyttötarkoitus minulle eli kevyeen energiaennakkoraivaukseen.

  En oo kIinnittäny huomiota kulmavaihteen kulmaan, en edes ollu katsonut asiaa mutta sanoisin, että merkityksetön metsäkäytössä. Monet asiat on jo, esim. Onko liipaisin tai peukalokaasu niin koen senkin merkityksettömäksi.

  Arto

  555 maksaa 699€? Vai mitä täh.

  Ammatti Raivooja

  Tosiaan vähän epäselvästi kirjoitettu, sori. Siis 545 fr maksaa 699 sis alv. Plus postikulut 31e eli yhteensä 730e. Tilasin sellasen. Niin tarkoitin sitä kun siinä tulee nuo balance valjaat, niin en käytä niitä kun ostan noita 555:sia missä tulee balance xt valjaita mitä käytän aina. Niin ne säilyy uutena mitkä tulee 545 fr mukana niin voi myydä tai jos myy sitten 545fr:n vielä eteenpäin esim. Ruohoraivuriksi niin on sitten antaa siihen uudet valjaat mukaan. Silleen antaa rahalle vastinetta.

  petep

  545 fxt Autone tuntuu lähtevän kylmänä käyntiin ihan jees ja tankkauksen jälkeenkin ihan ok. Sitten kun pitää vaikka 20 min taukoa niin laitatteko ”start” napin pohjaan vai mikä olisi kenties oikea rituaali että varmaan käynnistykseen….

  arto

  Ohje kirja kertoo kaiken.

  Rane

  ”mikä olisi kenties oikea rituaali että varmaan käynnistykseen….”

  No varman käynnistyksen rituaali on kävellä sahakaupassa suoraan Stihl-osastolle.

  petep

  Ohjekirja kertoo sen minkä kaikki tietää eli kylmän koneen käynnistys. Reenaillaan reenaillaan ja jos siihen joku logiikka löytyy tai sitten ei…

  arto

  Eikö se kone 20 minuutissa ole jo kylmä.

Esillä 8 vastausta, 131 - 138 (kaikkiaan 138)