Keskustelut Tekniikka Husqvarna 555fxt vika

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 47)
 • Husqvarna 555fxt vika

  Saha sammuu pätskähtäen sahatessa ojanpenkkoja tai rinteessä,terän noustessa moottorin yläpuolelle.sahaa ei saa käyntiin muutamaan minuuttiin.sahaan on paikallinen husqvarnan merkkihuoltaja vaihtanut:kaasuttimen,sytytysyksikön,johtosarjan.huoltaja ei löydä sahasta vikaa.polttoaineena tuore 98e+2-2.5% täyssynteettinen 2t öljy.onko kellään kokemusta asiasta?

 • Jätkä

  Vika on bensiinin saannissa.  Vai sammuuko se HETI kun terän nostaa ylös?

  Vieras

  Ei sammu joka kerta,kun terän nostaa ylös.mutta yleensä heti.huoltaja oli erimieltä,jotta vika olisi polttoaine puolella.itsekkin epäilin vian olevan siellä.

  Jätkä

  Joo. Jos se sammuu heti, niin vahva epäily on, että koneessa jokin liikkuu sahaa kallisteltaessa. meneekö kone jumiin silloi, kun se sammahtaa äkkiä, eli kun pidät samassa asennossa, ja vedät narusta, tuntuuko mitään epätavallista?

  Onhan tulppa kunnossa?  Kuuluuko sammuessa mitään ylimääräistä, esim. Kirskahtavaa ääntä?

  Vieras

  Kone tuntuu käyntiin vetäessä normaalilta.tulppa kunnossa.sammuessaan kuuluu pätskähtävä ääni ei muuta.

  Puuki

  Enhän minä paljon sahoista tiedä mutta ehdotan , että sytytys pielessä kun sytyttää vasta pakoputkessa kuten joskus ennen vanhaan mopolla ajettaessa. Vaiha tulppa ja tsekkaa sytytys.

  arto arto

  Tarkasta  sammutin nappi. Vika viittaisi siihen. Kun sammuu nosta katkaisin pois ja johdot irti erilleen ja kokeile käyntiin. Vika ei ole bensapuolella vaan virtapuolella. Samaa oiretta antaa rikki oleva sytkäboksi.

  Vieras

  Artolle.voiko sammuttimen napissa olla vika,vaikka sahaan on vaihdettu kaikki sähkövermeet uusiin?

  Onko kellään tietoa,onko husqvarnalta tulossa v2019 555fx autotune versiona markkinoille?

  arto arto

  Onko se nappi vaihdettu samalla? Minulla kerran ollut sellainen sytty boxi, Asentaja laittoi takuussa paikaleen, Se sammutti sahan sahatessa tietyin välein, Pikku tauko ja työ jatkui. tuo sinun vikakuvaus on kuin jokin antaisi läpi virtaa. Voi olla vaikka niinkin yksinkertainen kuin sytytys tulppa. vaikka se näyttä uudelta.;pätskähtävä ääni : Silloin jotenkin kipinä ei ole oikein tai harhailee muualla missä pitäisi.

  Lenkopetäjä

  Lieköhän sama yksilö jonka kans viimeviikolla taistelivat ku kahavilla pyörähin🤔sama malli sama vika.kyllä se mun mielestä syttypuolella on

  Vieras

  Pysäytin-nappia ei samalla vaihdettu,kun johtosarja vaihdettiin.parilla kolmella eri tulpalla sahaa kokeiltu,ei muutosta.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 47)