Keskustelut Metsänhoito Hyvä sadehousu

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 32)
 • Hyvä sadehousu

  Merkitty: 

  Tuntuu satavan vettä päivittäin.Raivaushousu kastuu varsinkin polvista ylöspäin,sadetakkikin vuotaa niihin kuin räystäs.Minulla semmoiset Huskin vanhat kurahousut,joita ei saa jalkaan saapaita poistamatta ja vyötärö semmoinen Suomi-verkkari tyyppinen.Miltä valmistajalta löytyisi käyttökelpoiset ?

 • Jätkä

  Sadevaatteita ei tarvita muulloin kuin sateella.

  Mainoksissahan pitää olla upouudet työvaatteet, joissa ei ole koskaan ennen tehty mitään. Laputkin vielä näkyy vilkkuvan.

  arto

  Mainoksissahan pitää olla upouudet työvaatteet, joissa ei ole koskaan ennen tehty mitään. Laputkin vielä näkyy vilkkuvan…….Näinhän se menee, Kun kyseessä suuri mainostettava. Ei varusteista säästellä. Paljon mediaa ympärillä ja muitakin katsojia,  suuren kaupungin puistossa sahataan eipä siellä reikävaateissa ole kukaan.

  Syrjälä Jari

  Minusta dimexin sadeavohaalari on ihan riittävä märille keleille!

  topintam topintam

  Saksan armeijaylijäämä sadehousut. Ohuet goret joista ei tule panavia vaikka kastuu. Henkselit ja vetoketjut ylös asti. Pukeminen helppoa myös vauhdista.

  Parasta näissä että lahkeet lyhyet juuri saappaan päälle ylettyvä,,, ahdistaa huomattavasti vähemmän polven koukistelua. Jos semi märkää voi ilmanvaihtoa lisätä lahkeen yläpään vetoketjua raottamalla. Ja meille köyhille vielä halvat.

  Mainitaan vielä että kosteissa/lumi olosuhteissa tulee käytettyä monesti tavan turvaliiviä joka tietenkin tiukahko ja vedenpitävää mallia. Ei ole silleen tukala mutta torppaa mukavasti puista rynnivät kuurot eikä selkäkään pääse kylmää niin helposti.

  Jätkä

  Parit Saksan armeijan sadehousut on komerossa. On kyllä parhaat tähäastisista, mutta tarve on oikeasti loppunut. Mikä pakko sinne on ängetä sateella, kun vuodessa on poutapäiviäkin.

  En tiedä, saako niitä vielä – suosittelen tarvitseville.

  Makarov

  Dimexin avohaalari sekä myös Dimexin sadetakki joka on ympäriinsä rinnankorkeudelta auki. Elikkä ilmanvaihtokin on otettu huomioon. Todella hyvät jos vertaa sadelahkeisiin tai hiostaviin sadehousuihin. Itsellä ainakin tahtovat olla tohjona melekosen äkkiä nuo sadelahkeen tekeleet. Hinta oli jossakin 170-180€ luokkaa näillä Dimexin tuotteilla.

  Jätkä

  Dimexin tuotteet ovat aika laadukkaita ja suhteellisen edukkaita ihan laidasta laitaan, jos ei halua oikein vakavasti Elvistellä huippuhintaisilla tilkkutäkeillä.

  Syrjälä Jari

  Tänään oli jalassa husqin tecknical raivaushousut, pakkasta-10 ja lumiset puut, aika hyvin kestää kosteutta kyseiset housut!

  tamperelainen tamperelainen

  Tänään luminen metsä, +1 – -1.C.Jalassa Stilin ruskea talviraivaushousu. Kestää kohtalaisesti kosteutta vahvojen etutoppausten takia.Toisaalta housu ei ole mukava käytettävä,jäykkä.Tulee mieleen entisaikojen turvahousut,ne ns paalihousut

   

  wanhajätkä

  Kirjoittelen nyt asian sivusta pikkusen. En kehtaa etsiä sopivaa topiikkia.Varusteista kuitenkin.

  Meillä on hyvä testiryhmä jolla ei ole ennakkoluuloja ja mielipiteet on rehellisiä. Meitä on kaks meikäläistä ja neljä arabia. Tulee esille millä pärjää ja tarkenee talvimetsässä. Kaupassa on pitäny käydä hankintoja miltei päivittäin työmukavuuden löytämiseksi.

  Jalkineet; Numeron kaks normia suuremmat talvinahkasaappaat esim sievi tekee hyviä. Kahet kunnon villasukat sisään. Varpaat on osottautuneet arimmaksi paikaksi.

  Housut; Joku housu. Normi työhousu mutta kunnon alusasu ja niin paljon että päällimmäinen kangas pysyy kylmänä eikä imaise lumesta kosteutta. Plussalla joku kalvohousu.

  Pusakka; Mikä vaan istuva metsuripusakka. Alle mielellään tekninen alusasu….puuvillaa imemään kosteutta ja kunnon villapaita. Joka tapauksessa niin paljon vaatetta että päälimmäinen kerros ei lämpene.

  Kaulaan putkimyssy ja kypäränaluspipo.

  Kädet; Ei ole keksitty sormikkaita joilla tarkenis. Kunnon reilu kinnas ja villalapanen sisään. Kova oli paikka saada nuo ählyt kokeilemaan. Ei pysty sahaan kun ei tunne liipasinta. Kyllä tottuu ja tuntee. Ei haittaa yhtään ja nyt kaikki ehdottomasti haluaa kithat ja vanthut. Kädet on se toinen arkapaikka.

  Vieläköhän myydään sitä hellyhansseenin karvaväliasua. Legenda. Kaipaan.

  Liian paljon mennään metsään muodin mukana. Vanhat hyvät konstit kielletään vanhanaikaisina.

  Nuo ählyt vaan hymyilee vanhoin konstein ja taimikko harvenee neljän tankin päivävauhtia…meidän päivänvalo on niin lyhyt ettei enempää kerkee.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 32)