Keskustelut Harrastukset Hyvää Juhannusta

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 71)
 • Tolopainen

  Pakko seon valvoa, että tili ei mene yli. Alkaa meinaan olla aika täys.

  Metsänmies

  Tolopainen:”Metsätöihin ei päästä ymmärryksen takia, vaan niihin joudutaan sen puutteen vuoksi. Vilkaise metsänmies aamuisin peiliin. Jompi kumpi lähtee tänäänkin töihin helteeseen hyttysten ruuaksi.” Vilkaisin peiliin. Parta on ajettu ja kesälomailme päällä. Koska se en ole minä, joka lähtee tänään hyttysten ruuaksi, sen täytyy olla Tolopainen. Elämä on todellakin valintoja. Toiset tekevät metsätöitä, toiset elävät sosialiturvan varassa ja kirjoittelevat asoista, joista eivät ymmärrä mitään.

  Tolopainen

  Eläke ei Suomessa ole sosiaaliturvaa, vaan palkkatulon jatke. Sosiaaliturva olisi kaikille samansuuruinen. No tulevaisuudessa siihen mennään, kun rahat ei riitä muuhun.

  Visakallo Visakallo

  Kerrassaan loistava raivauskeli oli tänään. +12 astetta ja hapekas ilma. Ei ollut yhtään paarmaakaan, kun niiden siipinivelet jäykistyy viileässä kelissä. Tauoilla sai kuunnella luonnon heräämistä.

  rööri roope

  Nii on palkkasin tekijän.Makea elämä voitti kun katsoin lämpömittaria +29.

  Nautin suomen ksästä.

   

  arto arto

  Meillä kävi kylmillään + 17 Nätti oli auringon nousu taivas punaisena pitkän aikaa, sumua pakkasi. Auringon noustessa tuntui heti lämpö. Aluetta sai nurin tuplat verrattuna päivään. Mahdoton kesälintujen konsertti aamulla.

  pihkatappi pihkatappi

  Puoli kaksitoista olen raivaukset lopettanut, eli puoli kuudelta aloittanut. Paarmat rassaa viimeiset pari tuntia. Mukava touhuta aikaisin aamulla, kun tietää pärjäävänsä, jos lähtisi yhdeksältä töihin, voisi olla melko rankkaa. En ole vielä joutunut heräämistä aikaistamaan, niin näistä keleistä voi suht hyvissä voimissa täällä terassilla nautiskella aamun pikku työrupeaman päälle.. Eläkkeellä teen muuten useimiten aamut metsätöitä, se on herrojen herkkua, ymmärrän kyllä ettei kaikille sovi.

  Metsuri motokuski

  Tänään myös klo 5.00 metsässä. Neljän maissa herätys. Ennen puolta päivää kotia ja suihkuun sekä päiväunille.

  eero heikki eero heikki

  Pihapuukeikkaa tänään,hyvin tarkeni siinäkin,kun klapimittoihin pätki 4 suurehkoa runkoa !

  AMMATTIMIES AMMATTIMIES

  MINÄ OLEN VIELÄN PAINANTUT,TÄYSINLÄ URAKANLA VAIKAN.TAKSAT ON KIRETÄ E1,PÄÄSEN ENÄÄN PALKOLEN NIIN,KUTEN TAKAN VUOSINA.ON PITÄÄ PAINAA KUIN,ON KOVAT VELKAT NISKASA.MINÄ OLEN KUINTENKIN OLEN,PÄRIÄNTYT KUIN ON HALPA VUOKRA SEKÄN,ON HALPA ELIN KUSTANTUS.SEKÄN OLEN SAANTUT,HOMATUA HYVÄN AUTON.E1 KULU AIKA,KASTANTUS KONTORIN JONOSA,HATU KOURASA.URAKA HOMISA E1,PÄRIÄÄ KUIN HUIPU TEKIÄT KUIN,TAKSAT ON VETETY KIREÄSKI.EN TIETÄN VIEKÖN VIRON,SEKÄN LATVIAN POIKAT LEIPÄN,SUOMI METURIN SUUSTAN KOKONAN.

Esillä 10 vastausta, 61 - 70 (kaikkiaan 71)