Keskustelut Puukauppa Isännätön raha.

Esillä 10 vastausta, 241 - 250 (kaikkiaan 279)
 • Isännätön raha.

  Jatkoa keskustelulle, viimeksi ketjussa motolistat.

 • Jovain

  Epäilen Visakallon kauppatapoja, menee kuin Jk metsän kasvatus. Soveltuu vain puistoihin ja muihin luotoarvokohteisiin. Koska ratkaiseva rahallinen etu on aivan muuta, korjuun kolmannes ja alvin palautus ei sitä olekaan. Tai periaate, jos vaihtoehtoiset hinnat eivät vertailevia hintoja olekaan.

  pitkät neulaset pitkät neulaset

  Mietin tuossa että mihin työkoneeseen tai muuhun liiketoimintaan kannattaisi sijoittaa vaikka 50000 euroa saadakseen hyvän palkan ja pääoman takaisin. Peräpiukulan markkinat kyseessä. Onko sama iskeä vaikka pajatsoon?

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kaivinkone?

  Visakallo Visakallo

  Jovainille muistutan, että myös yhteensä kymmenen energiapuukauppaa olen tehnyt kertomallasi kauppatavalla. Niissä on lähtenyt puuta liikkeelle useita tuhansia motteja.

  Jovain

  Pelkkä väittämä ei vielä kerro minkälaisesta kauppatavasta on kysymys. Tuskin kuitenkaan kollektiivin perinteisistä kauppatavoista olet poikennut.

  Tolopainen

  Niin mikä se Jovainin kauppatapa onkaan. Ei ole vielä selvinnyt.

  Jovain

  Toimituskauppa lähinnä tienvarteen. Että siihen päästäisiin, edellyttää yleistä toimintakulttuurin muutosta puukaupassa ja korjuussa. Tarkoittaa, että kaikki puuntoimittajat samalle sopimukselle ja samoilla ehdoilla toimittamaan puuta teollisuudelle.

  Tolopainen

  Mitäpä jos olisit yhtiön sopimusurakoitsija ja sinulta napsittaisiin pois parhaita työmaita sieltä ja täältä sattuman varaisesti.

  Tilley

  Pitkät neulaset: muutamaan hehtaariin peltoa, traktoriin ja siemenperunoihin.

  Visakallo Visakallo

  Jovain: ”Tuskin kuitenkaan kollektiivin perinteisistä kauppatavoista olet poikennut.”

  Se on kuule Jovain niin, ettei meistä kumpikaan ole keksinyt mitään uutta kauppatapaa. Mitä nimitystä toimituskaupoistaan kukakin haluaa käyttää, ei mitään muuta.

Esillä 10 vastausta, 241 - 250 (kaikkiaan 279)