Keskustelut Puukauppa Jaahas, työsulku sitten sahoille ja faneritehtaille

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 109)
 • Jaahas, työsulku sitten sahoille ja faneritehtaille

  Taas mennään alas, saa nähdä mihin tämä johtaa

 • Jätkä

  Onneksi Virolaistenkin palkat nousevat – nopeammin kuin Suomalaisten. Virolaiset työntekijät palaavat kotimaahansa ja Suomalaiset työttömät pääsevät töihin tekemään sitä Suomalaista laatua, jota kaikki ovat niin kovasti kaivanneet. Seuraava leikkaus meillä tapahtuukin Puolalaisen työn kanssa, ne kun tekevät samaa kuin on Virolaiset tehneet eniten….

   

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  No. Tuossa naapurin tontilla pilkkoi moottorisahalla puita joukko ilman turvavarusteita. Eivät olleet virolaisia enkä ymmärtänyt kieltä.

  rööri roope

  Viro ohittaa suomen elintasossa 10 vuoteen.Suomessa kehitetään vaan lusmuilua ja rahanjakoa sohvalle.

  Toivottavasti suunta muuttuu.Toivottavasti Rinne ja muu hallitus tekee Paaterot.

  Hyvää päivän jatkoa.

  Apli

  Vitsimies edellinen kun Viro liitty Eu niin olivat siellä varmoja että kohta saadaan Suomi ja Ruotsi elintasossa kiinni, ja jokainenhan on nähnyt onko näin tapahtunut, samaa haaveiltiin siellä kun ne itsenäisty Neuvostoliitosta.. Annetaanpa Viron jatkaa haaveilua, ei toteudu ikinä.

  Remie

  Kauppias kertoi että leipätaikinat tuodaan Italiasta jäisenä tänne ja leivotaan kaupassa. Mitä lienee taikinassa sisältönä kun niin moni valittaa että leipä turvottaa ja vatsa kipeytyy, yli 100% ihmistä sairastaa jotain allergiaa tai geliakiaa. Yli 100% siksi että heillä on kaikki mahdolliset oireilut. Kokemus on kyllä osoittanut että asiassa on vinha perä, aika niukalti pitää leipiä syödä jos meinaa kivuitta olla. Pullien kanssa on aivan mahdoton , ne ovat suorastaan kamalia, karvaita ja kahvin kanssa mahdottomia  , en ymmärrä mitä ihmettä sisältävät. Öljyjä näkyy 99,9 proentissa olevan. Lieneekö se onneton palmuöljy syypää, sitähän ei saisi edes käsitellä ilman suovarustusta saatikka syödä. Tapaturman johdosta jouduin operaatioon, lääkäri antoi ohjeen että  ” jos aiot pysyä hengissä niin palmuöljy kuuluu kielettyjen listaan ja ruis leipä ja muut öljyt vältettävien listaan. Paino ongelmaa minulla ei ole. Mitä tekoa on elintarvikevirastolla kun se ei puutu asioihin. Onko se niin korruptoitunut että sen on pysyttävä vaiti. Miksi se ei kuuntele lääkäreitä. Aivan kuin se haluaisi Suomalaisten kuolevan.

  Remie

  A.J . Onko ilman turvavarusteita työskentely laitonta. Olen sitten rikkonut lakia kymmeniä vuosia ja kaikilla rintamilla

  kim1

  Mielestäni Eestiläiset on kuitenkin ihan realistista porukkaa..,onhan siellä palkat nousseet koko vuosikymmenen 7%: n keskiarvolla…,mutta on kuluttajahinnatkin nousseet miltei samassa suhteessa..,lähivuosina BKT: n kasvukin siellä hiipuu  noin puoleen..,ainakin näin on arvioitu..p.s. Yksi syy miksi Virolaisten edelleenkin kannattaa Suomessa töissä käydä,on suomen alhainen palkkaverotus…,aivan oikein alhainen palkkaverotus..,vrt tienaat Virossa 20000 € tai Suomessa saman summan.

  Visakallo Visakallo

  Kyllähän lopputulos tehdä työtä ja asua Virossa on Suomeen verrattuna aivan vertailukelpoinen. Monissa tapauksissa jopa parempi. Suosituimmat automallit ovat uutena sen kymppitonnin edullisempia kuin meillä. Asuminenkin on edullisempaa, jos ei välttämättä halua asua juuri Tallinnassa. Juomat ovat tosin samanhintaisia kuin Suomessakin, sillä nehän haetaan Suomeen Virosta tai Latviasta!

  Tolopainen

  Rinteen hyökkäys teollisuusliittoa vastaan on aika käsittämätöntä. Se on yksi vanhimmista liitoista ja siihen kuuluu yli 200000 työntekijää mm. Kemianliitto, jossa taatusti on Suomen parhaat duunaripalkat. Lisäksi on käsittämätöntä että Demarien ryhmässä ei tieto ole kulkenut. Suorastaan Stalinistisin ottein siirsi lähimmän tukijansa pois ministerin paikalta. Varsinainen selkään puukotus.

  oksapuu

  Pitää kyllä ihailla Viron tapaa hoitaa asioita…

  Tasavero ja yrittäjän ei tarvitse maksaa veroa ennenkuin nostaa rahaa ulos yrityksestä. Puolustus kunnossa, tarvittaessa laki ja palkat joustaa…

  En yhtään ihmettele että moni on siirtänyt kirjansa sinne…

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 109)