Keskustelut Puukauppa Jaahas, työsulku sitten sahoille ja faneritehtaille

Esillä 9 vastausta, 101 - 109 (kaikkiaan 109)
 • Jaahas, työsulku sitten sahoille ja faneritehtaille

  Taas mennään alas, saa nähdä mihin tämä johtaa

 • kim1

  Oksapuu:Venäläiset opettajat unohdit…,heh,he ovat kovia mansikan poimijoita suonenjoella…( ilmeisesti heille ei palkkaa makseta opettajan virasta kesäloman aikana)..p.s.miksi ei suomalaisia koululaisia ja opiskelijoita moinen homma kiinnosta.? ,jos omaat hyvän selän ja olet vikkelä,niin voi jopa kohtuullisen korvauksen siintä saada…,vai ovatko nykyajan teinit niin raihnaisia jo nuorella iällä?

   

  Jätkä

  oksapuu. Olkiluodossa ja telakoilla on Puolalaiset hitsarin kysyttyä ammattilaiporukkaa – edelleenkin. On toki totta, että Puolalaisia ei Kainuuseen asti riitä, tai viitsi lähteä, kun rannikolla saa paremman palkan, eikä tarvitse olla työmaalla ainoa Polakki…

  oksapuu

  Maitoikkuna on oikeassa…

  Puolalaisilla ammattihitsareilla on kova kysyntä ja siinä rajan takana kädet täynnä työtä. Ei tarvitse Suomeen lähteä…

  Ilmeisesti sinne Puolaan on jotain värväystoimistoja suunnitteilla, ovat vaan raakasti myöhässä…

  Remie

  Suomessa 30% osinkoverotus. Joka kismittää . Kun tekee yritys suunnittelua ja on siinä vaiheessa että voi noita osinkoja nostaa niin verottaja ottaa käyttöön tuon toiseen kertaan verottottamisen , tuli karvaasti koettua. Eli 60 %  verotus ei enää ole kohtuullista. Nyt nuoret yrittäjät ovat paremmassa asemassa kun verotusta on ajanmukaistettu. Heillä vero jää livemmäksi jos eivät nosta ihan tolkuttomasti osinkoja. Olen ikäpolvea joka on syntynyt väliin putoajaksi. Kestän sen mutta koville ottaa. Olen ylpeä että keplotteluun en en ole syyllistynyt ja kirjanpidon on hoitanut aina luotettava ulkopuolinen  yritys ja tilintarkstuksen hoitanut täysin tuntematon taho joka joka suhteessa luotettava .

  Tolopainen

  Et kuitenkaan tiedä osinkojen oikeaa verprosenttia, vaikka olet niitä maksellut. Ei se verottaja ihan noin ahne ole. Hiukan sama asia oli tuo sähkön hinnankin kanssa. Vaikka pääomatuloverotus kokonaisuudessaan osingoista onkin törkeän korkea, kun lasketaan yhtiö- ja osinkovero yhteen, valtio vie lähes puolet tuloksesta ilman yrittäjäriskiä. Miksi valtio yleensä omistaa mitään yhtiöitä, ei sen tarvitse saadakseen niistä tuloja.

  Jos hallitus kaatuisi tiistaina, mikä olisi uuden hallituspohjan vaihtoehto. Niitä on vain huonoja ja erittäin huonoja, persut on kyvytön puolue vastuulliseen politiikkaan. Kun kaikki ongelmat johtuvat heidän mukaansa maahanmuutosta ja ilman sitä Suomen tilanne olisi jo katastrof. Aina kun käyn kaupassa näen ulkomaisia ystävällisiä työntekijöitä.

  Nykyisen hallituksen ongelma on Rinne ja hänen tuomansa Ay-liike ohjaamaan hallituksen politiikkaa. Ei sillä ole mitään merkitystä, että Filatohvi tulee Paateron tilalle Rinteen kynnysmatoksi. Ei se Rinnettä tee paremmaksi pääministeriksi.

  MaalaisSeppo

  Minusta tuntuu, että tästä postigatesta päästäisiin parhaiten pois, jos demarit putsaisivat ongelman, eli Rinteen pois oma-alotteisesti. Hallitus työn jatkolle ei tee hyvää, jos Kepu pakotetaan tekemään se. Kansakin odottaa demareita kunnon ryhtiliikettä. Liikaa sontaa on tullut lähiaikoina esiin.

  Remie

  Tolopinen lukusi oli  huonoa. Nyt verotus on noin mutta 1980 – 1990 yhtiö maksoi vähintään 30% veroa jopa 60% . Nyt otetaan osingon nostosta 30% . Älä vääntele asioita. Onhan minulla kirjanpito, mitä oikein kuvittelet. Ei tämäkään asia väittämällä muutu. Mihin pyrit noiden älyttömien sepustuksiesi kanssa. Et tiedä verotuksesta yhtään mitään kun et ole täysmääräistä ALV: koskaan maksanut. Väitäkö että kirjanpitäjä on tehnyt karkean virheen. Aika rankka väite tilintarkastajaa kohti.

  Rane

  Jos pääministeri eroaa niin hallituskin eroaa.Sitten  suurin puolue eli edelleenkin demarit aloittaa tunnustelut ja hallitusneuvottelut jotka vanhalla pohjalla ja ohjelmalla on pikaisesti käyty.Vaikein kysymys on että onko hallituksen muodostaja ja pääministeri  Marin vai Lindman.

  Rinteen ero riippuu siitä onko se Keskustan ja Ruotsalaisten mielestä tarpeellista.Voi olla että jupakka on sopivasti vienyt demareiden painoarvoa jolloin jatko Rinteen kanssa on helpompaa.

  Tolopainen

  Remie 80-osingot oli verottomia, eikä pääomaverotus ollut edes käytössä. Kirjanpitäjäsi maksaa liikaa osinkoveroa se on 25.5 % tai 28.9%.

Esillä 9 vastausta, 101 - 109 (kaikkiaan 109)