Keskustelut Harrastukset Jaktens Tid

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 39)
 • Jaktens Tid

  Mitä eläimiä olet päättänyt murhata jonkun jumalan vuonna 2014?
  Tappaminen on aina väärin, se on primitiivinen ihminen joka pystyy ottamaan hengen miltä tahansa elukalta. Itte en pystyn tappamaan korkeintaan kärpäsen ja samalla inhoan ja arvostan niitä, jotka pystyvät riistämään hengen joltakin alempiarvoiselta.

  En ymmärrä tappamisen tuomaa nautintoa, tappaminen on ehkä vastenmielesimmistä tunteista. Ovatko tappajat oiekeasti normaaleja?

 • jees h-valta

  Olen tuossa tappamisasiassa kyllä maltillinen eli ymmärrän toki ravinnon tarpeemme. Mutta kaikki turha huvittelutappaminen ja luonnon tasapainon häirintä ihmisen toimesta on jopa tutkitusti turhaa.
  Luonto osaa hoitaa tasapainoon jopa sen Glan murehtiman hirvikannankin. Jos räjähtää niin aika pian myös romahtaa. Näin se vaan menee. Tauteja syntyy ylitiheään kantaan nopeasti ja ravinnon puutekkin saattaa alkaa vaivata. Myös pedot ihmisen sorkkimatta silloin ”räjähtäisivät” eli söisivät tautien riivaamat ja aliravitut hirvet nopeasti takaisin kestoasentoon.

  kisi

  Jees, luonto osaa hoitaa, ilman ihmistäkin.

  Palaan vielä hieman tappajan psyykkeeseen, joka kammottaa ja kiehtoo. Kissojen julmasta kohtelusta mainittiin tuolla aiemmin (AR). Siitä tuli mieleen, että kissa itsekin on aikamoinen epeli: tyrmistyttävää katseltavaa on leikki pikkujyrsijän kustannuksella, mutta kissa nyt kuitenkin syö lopulta saaliinsa. Kissaa kiduttava ihmisenlapsi jättää raadon madoille eli saa siis tyydytyksensä toisen kärsimyksestä. Eikä sadistiset harrastukset rajoitu pelkästään kissoihin!

  Gla Gla

  Paitsi että päästäistä kissa ei syö.

  Osaatko Jees sanoa, missä järvessä luonto on hoitanut ylitiheän särkikannan kuntoon?

  Luonto hoitaa asiat silloin, kun ihmisen vaikutus ei siihen yllä. Meillä tällaista tilannetta ei ole. Siksi ei pidä olettaa, että luonto ilman kohtuuttomia vahinkoja kaikkea hoitaisi.

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Sanoisin, että tuotantoeläinten tappaminen on eettisempää, koska niitä ei olisi olemassa ilman ihmistä. Musta ainakin pihalla olevat lehmät, sonnit ja lampaat näyttää elävän onnellista elämää. Kanojen ja sikojen elämästä en oo niin varma.

  Iron Man Iron Man

  Tuotantoeläimilläkin tulee olla mahdollisuus harjoittaa lajille tyypillistä käyttäytymistä.
  Parhaiten tämä toteutuu luomutuotannossa.

  arto arto

  Kesän tapahtumia sudesta…olivat tiellä raadelleet hirviperhettä siis emää kun puolusti vasaa. se emä kuoli vammoihinsa vasa oli pieni kulki 1,5 viikkoa sitten hävisi …itse metsästän niin paljon kuin joudan aina mukana luodikko laaki ja vainaa tuloksella haulikko vaan vesilinnussa.

  kisi

  Aijjai tuota arvoituksellista arton psyykettä: helläluontoinen luodikkomies?

  P.S. Piti sanomani Glalle, että paitsi että päästäinen ei ole pikkujyrsijä.

  Pähkäilijä

  Kissojen julmasta kohtelusta mainittiin tuolla aiemmin (AR). Siitä tuli mieleen, että kissa itsekin on aikamoinen epeli: tyrmistyttävää katseltavaa on leikki pikkujyrsijän kustannuksella, mutta kissa nyt kuitenkin syö lopulta saaliinsa. Kissaa kiduttava ihmisenlapsi jättää raadon madoille eli saa siis tyydytyksensä toisen kärsimyksestä. Eikä sadistiset harrastukset rajoitu pelkästään kissoihin!

  Lähetetty: 24.09.2014
  Lähettäjä: kisi
  ################

  Kissa on kyllä oppinut aikakausien kuluessa ettei kaikkea paskaa kannata syödä ja siksi hoitaa pikkujyrsiän suoliston tyhjäksi ennen syömistä ja syö tyhjennetyn saaliinsa sitten luineen ja nahkoineen.

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Joskus niiltä jää sellane köntti. Onko lie sappirakko?

  arto arto

  Helläluontoinen luodikkomies. Tietty laita pussiin rakkautta hellyyttä iloisuutta naurua surua nopeutta kiltteyttä voimaa ja ravista siitä minut on tehty . Elän siis tunteella tilanteen kuin tilanteen ja uskon että joskus rakkaus voittaa vihan.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 39)