Keskustelut Tekniikka Jonsered rs51 – mäntä hakusessa

Esillä 4 vastausta, 21 - 24 (kaikkiaan 24)
 • Jonsered rs51 – mäntä hakusessa

  Otsikon mukaiseen raivaussahaan täytyy laittaa uusi mäntä. Ei tunnu löytyvän ainakaan helposti. Onko jossain Husqvarna mallissa sama mäntä ja sylinteri? Esimerkiksi 250rx?

 • isänmaanparturi isänmaanparturi

  Rs52 ominaisuus. Siinä kulu männänhelma imupuolelta.Aikaisempi malli rs 45 ei sitä tehnyt. Sen pytty&mäntä varmaan käypi.

   

  Jätkä

  Joissakin Jonsseissa kului todella männän helma suunnilleen pois kokonaan. Se johtuu liian lyhyestä männänhelmasta, tai siitä, että kampiakseli ei ole ihan keskellä, vaan työntää liikaa toiseen laitaan mäntää. Dieseleissä usein sellainen rakenne.

  Jos aikoo laittaa toisen merkin männän, on tärkeää myös se, että ristitappi on tasan saman matkan päässä männän yläreunasta, samoin männän helman pitää olla samanlainen, koska se peittelee ja availee kanavia.

  Lenkopetäjä

  154/254 mäntä ei käy ku paksumpi tappi muistaakseni.2051 jonssin mäntä vois olla liki tai 5100 partnerin jos sama puristuskorkeus

  Pavekka

  Jos alkuperäisell kysyjällä on mäntä tallella laittaako mittoja? Mulle tulee 2051 remonttiin niin katon saako siitä. Tota 51:stä en enää avaa. Tärkeät mitat on halkaisija,tapin ja laen etäisyys, ja tappikolon leveys eli se mihin tulee kiertokanki. Lisäksi rengastapin paikka.

  Jotkut mitat voi hiukan heittää ja niitä voi muokata. Halkaisija on jämpti lakitappimittaa voi säätää hiukan tappikoloa vapaammin. Rengastappi kellonasteina pako ylöspäin..

Esillä 4 vastausta, 21 - 24 (kaikkiaan 24)