Keskustelut Metsänhoito Maalaisliittolaisten metsäpolitiikka

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 969)
 • mehtäukko

  Neuvottelu-osapuoli. Siinä on vain sauma tuoda asiat esille niin eu;ssa kuin maan sisällä.

  Ja kummallisuus onkin siinä,että muihin ammattiliittoihin nähden kummoisia aseita ei voi käyttää.

  Tolopainen

  Tulet huomaamaan kun hallitus vaihtuu, näkymä metsäpuolella synkkenee ja puheet uusista investoinneista hautautuu ikiroutaan. Rinne ehti jo tyrmätä kaikki laajennusinvestoinnit paalutti hakkuut 80milj m3 vuodessa.

  On aivan turha odottaa vasemmisto laisilta puolueilta tai ay-liikkeeltä sellaista politiikkaa joka perustuisi talouden realiteetteihin siinä tulee ikuinen pettymys. Ideologinen liike ei kykene koskaan uudistumaan sen on kadottava.

  mehtäukko

  Ei yksi ukko kesää tee jos ei takatalveakaan. Onhan tässä nyt sentään sellaisista asioista kysymys.Ja kansa ei valitse pääministeriä.Se syttyy ja sammuu päiväseltään.

  Tolopainen

  Pääministeri on suurin vallankäyttäjä Suomessa ilman Sipilää nykyhallitus olisi ollut pelkkä marttakerho.

  mehtäukko

  On, mutta nyt on eri mittaluokan jutskut kehissä. Siinä leikissä ei Rinne omapäisesti pitkään huojuisi näillä näytöillä.

  Gla Gla

  Lähtökohta asioiden edistämiselle kuitenkin on huono, kun (mahdollinen) pääministeri tai edes hallituspuolue vastustaa. Siitä seuraa huonoja lehmänkauppoja, selittelyä ja yleistä epävarmuutta. Nykyinen Sipilän biotalouden kärkihanke vaatimattomuudestaan huolimatta edustaa huomattavasti suoraselkäisempää toimintaa kuin Rinteen puheet. Vielä kun ymmärtäisivät kytkeä biotalouteen saumattomasti hirvieläinkannan koon merkityksen, olisi tuottajienkin osalta asiat hyvällä mallilla ja jatkuvuuden edellytykset teollisuudellakin siltä osin kunnossa.

  Nykyinen monien muiden puolueiden tapa, jossa taivastellaan kasvumahdollisuuksien suuruutta ja siksi hukataan tuo mahdollisuus taivasteluun antaen tilaa luontoväen propagandalle ja ulkomaiselle talouselämälle, on jotain täysin käsittämätöntä oman pesän sotkemista. Täytyy käydä torilla jututtamassa noita ehdokkaita ja kysymässä, miksi puuston kasvua ei pidä pyrkiä lisäämään hakkuumahdollisuuksien lisäämiseksi ja sen sijaan pitää rajoittaa hakkuita. En minä tuollaista kaveria tule missään olosuhteissa äänestämään, mutta yhteiskunnan vihollisten ajattelutapaa kannattaa opetella ymmärtämään.

  Rane2

  Hyvää pohdintaa Glalta

  Gla Gla

  poistettu edellisen kirjoittajan muokkauksen takia

  Visakallo Visakallo

  Jos Rinteestä tulee pääministeri, hänen suurin ongelmansa tulee olemaan puolueen omien perinteisten kannattajien joukossa. Aivan liikaa on jo tehty vihertäviä lupauksia kannatuksen laajentamiseksi. Paperi- ja puuteollisuusliittojen puolelta tulikin jo ensimmäinen suora varoitus. Rinne ei tunnu ymmärtävän metsätaloudesta ja metsäteollisuudesta oikein mitään.

  Jätkä

  Jos Rinteen ehkä tuleva hallitus ei ymmärrä metsätaloudesta ja -teollisuudesta oikein mitään, mutta muusta talouteen liittyvästä edes jotain, on se rutkasti enemmän kuin Pipilän poppoon ymmärrys muusta kuin omasta taloudestaan.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 969)