Keskustelut Metsänhoito Maalaisliittolaisten metsäpolitiikka

Tämä aihe sisältää 876 vastausta, 50 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi rööri roope 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten.

Esillä 10 vastausta, 771 - 780 (kaikkiaan 876)
 • Aimo Jortikka

  Miten niin ei ole maatalousyrittäjillä ei ole metsävähennystä? Tottahan nyt sukupolvenvaihdoskaupassa lasketaan metsille arvo erikseen. Eihän ne nyt yleensä viljele peltojaan sentään kuolemaansa asti vaan tila siirtyy aikasemmin kaupalla seuraavalle. 🤔

  reservuaari-indeksi

  Vaikuttaa siltä, että näissä metsävaaleissa (Rane2:n mielestä nämä taisi olla ”metsätievaalit”) metsänomistajat laajemmassa kuvassa eivät sittenkään ihan sataprosenttisesti luottaneet maalaisliitton metsäosaamiseen. Toki voi vielä tarkistuslaskennassa muuttua ejakulaatiot pysäyttäväksi torjuntavoitoksi.

  Vuoden 2015 eduskuntavaaleihin verrattuna maalaisliiton äänimäärä putosi aika tarkalleen 200 000 :lla. Kaikki nuo ”petturit” ei toki välttämättä ole puuntuottajia, mutta muutama sellainenkin saattaa tuosta porukasta löytyä.

  Liekö ollut viestinnässä vikaa vai sittenkin metiapeliä. Vai ihan sitten harjoitetussa politiikassa…

  Kerttu ♥

  Gla Gla

  Ei ole viestintää tai metiapeliä. Suomalainen ei vaan usko, ennen kuin näkee.

   

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Kerttu ,nyt petti äänestäjät,ensin kyllä Kepu,pulinat pois ja nyt nöyränä eteenpäin sanoi Virolainen ennen muinoin.

  sitolkka

  Kepusta tuli toinen kokoomus. Siinä se. Hulluinta oli valita keskustalle miljonääri puheenjohtajaksi. Ei ihme jos kannatus sulaa. Nyky keskusta on ajautunut hyvin kauas alkiolaisilta juuriltaan.

  Metsänmies

  Eipä tuo Alkiolaisuuskaan näyttänyt enää olevan suosiossa. Viimeinen Alkiolainen (Paavo Väyrynen) sai vaaleissa 1235 ääntä.

  sitolkka

  Ei tainnut olla ihan pelkästään aatteesta kiinni. Paavo teki keskustalle viimeisen palveluksensa kun ei lähtenyt ehdolle Lapista. Lohen paikka jäi nyt muutenkin kahdeksan äänen varaan ja jos Paavo olisi Lapissa kepun ääniä ollut viemässä, niin se olisi ollut siinä.

  Kalle Kehveli

  Kepu puolueena kuolinkorinoissaan niin kuin kepun äänestäjätkin.

  Demareille tulossa edustava ja kaunis naispuheenjohtaja, ehkäpä jo tämän hallituskauden aikana, mutta viimeistään ensi vaaleissa.

  Visakallo Visakallo

  Kehvelin tiedot Kepun kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja ja ennenaikaisia. Seuraavissa vaaleissa Kepu on melko varmasti taas suurin puolue, ja luopuva pääministeri puolestaan Suomen haukutuin ihminen. Taidat Keveli olla kovin nuori vielä, kun kirjoittelet niin lempoja täällä.

  sitolkka

  Vaikea uskoa kepun nousuun suurimmaksi ellei politiikan suunta täysin muutu. Kepuhan on nykyisellään kokoomuksen klooni ja nuoret kepulaiset ovat täysin sisäistäneet uusliberaalin globalismin. Voisivat yhtä hyvin olla kokoomuslaisia. Sipilä ja Berner tekivät kyllä kaikkensa polkeakseen kepun kannatusta. Toisaalta suunta näyttää olevan se, että puoluekenttä hajaantuu ja tuskin yksikään puolue nousee enää kovin paljon muita suuremmaksi.

Esillä 10 vastausta, 771 - 780 (kaikkiaan 876)