Keskustelut Metsänhoito Maalaisliittolaisten metsäpolitiikka

Esillä 10 vastausta, 861 - 870 (kaikkiaan 969)
 • Rane2

  Tinder ?

  wanhajätkä

  Sori

  Tämähän ei liity mitenkään maalaisliiton metsäpolitiikkaan vaan epäonnistuneeseen omaan perhepolitiikkaan. Ei ole todellakaan minkään Sipilän vika…tulipahan vaan vuodateltua…

  Tolopainen

  Maalaisliitto on vielä monessa mukana, vaikka on lopetettu jo 60-luvulla. Menneitä halutaan muistella, keskusta on moderni urbaani puolue verrattuna, vaikka pysähtyneeseen vasemistoon tai patavanhoillisiin persuihin.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Ennen oli maalaistaloissa täälä usein isännällä ”kaksi”ääntä ja useimiten otsikon mukaista politiikkaa kannattivat.Myös joskus kotikomento oli sellaista,että ei siinä oikein avioeronmahdollisuutta ollut,no jos muutti altapois kauaksi,niin selvisi kunnialla .Wanhallejätkälle hatunnosto,että pystyy asiaa käsittelemään,eikä haudo sisällään.Ikävä tapaus,toivottavasti ilman asianajajien lypsyä pääsette sopujakoon .Jos yksissä hankittu,silloin helpompaa,mutta jos pääosin toisen pesään tuomaan omaisuutta tasataan,silloin on vaikeampaa sulattaa jakoa.

  Kalle Kehveli

  <h1 id=”page-article-content” class=”article-title”>Näin Sipilän hallitus hävitti huomattavan osan Nesteestä valtion salkusta – liki tuntematon säätiö sai 50 miljoonan potin</h1>
  <div class=”article-main-image”>
  <figure class=”image
  non-inline
  landscape”>
  <div class=”aspect photoswipe-item” data-pswipe-width=”1920″ data-pswipe-height=”1080.0″ data-pswipe-src=”https://is.mediadelivery.fi/img/1920/78985b9aa70b4f61a8f4b07af7dddad6.jpg”&gt;</div></figure>
  </div>

  6tukki

  Palstalla on ansiokkaasti käsitelty suurimpien puolueittemme metsäpolitiikkaa varmaan niin olettamusten kuin kokemukseenkin perustuvaan tietoon nojaten. Ovatko nyt nämä MTK:n tavoitteet jäsenmaksujen korottamiseksi luettavissa maalaisliiton metsäpolitiikaksi vai löytyykö parempia vaihtoehtoja? Joku saattaa ajatella, että metsänomistajien kihlausaika MTK:ssa on ohi ja avioliitossakin ylitettäviksi tarkoitetut vastamäet edessä. Lukumäärältään moninkertaisilla metsänomistajilla maatalouden harjoittajiin nähden on  pohdittaessa vaikutusvaltaa MTK:ssa suoraan sanottuna onneton rooli. Huutolaispojan asema tarjoaa vain mahdollisuuden ottaa nöyrästi vastaan jäsenmaksukorotukset mitä lukumääräisesti selkeästi pienempi, mutta valta-aseman omaava joukko määrää.

  reservuaari-indeksi

  Maalasiliitto-MTK-MHY -leirissä ei nyt joudeta pohtimaan 6tukin esittämiä jäsenmaksukysymyksiä.

  Sen sijaan siellä pohditaan kuumeisesti Rinteen kysymyksen 1c keskikohdan terminologiaa. Ei kuulemma ole vielä termi auennut. Vaikka yksi henkilö kolmen kiilusilmäkomitean 40:stä jäsenestä on kuullemma ehkä kuullutkin asiasta jossain mainittaneen. Noh, onneksi on vielä 5 pv aikaa selvittää.

  ♥Kerttu ♥

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  6tukki toteaa tosiasian,kyllä metsänomistajat ja Mhyt ovat huutolaispojan asemassa MTK:ssa,ainoastaa nimessä tasa-arvoisia.Olen ollut pitkään Mhy;n hallinnossa,nykyisin enään pelkkänä rivijäsenenä.Sekin loppuu kahden vuoden sisään,jolloin suoritan hiljaisen eron jättämällä 300 €  jäsenmaksun omaan edunvalvontaan.Tätä poikaa ei enään kepulit ketkuttele,jatkan vapaana omantien kulkijana omalla maalla.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ei tietääkseni tullut Mhy-jäsenmaksun korotusta.

  Uusmetsäläinen

  Pitäisikö metsänomistajien alkaa sitten käyttää valtaansa MTK:ssa, kun jäseniksi olemme päässeet noinkin kunniakkaaseen edunvalvontajärjestöön?

  Tosin kukaan ei ole tainnut kysyä, halusinko jäseneksi ja vähän se vieraalta ympäristöltä tuntuu kaupunkilaismetsänomistajalle.

Esillä 10 vastausta, 861 - 870 (kaikkiaan 969)