Keskustelut Tekniikka Keskustelupalstan virheitä, bugeja ja kehitysehdotuksia

Esillä 6 vastausta, 121 - 126 (kaikkiaan 126)
 • Keskustelupalstan virheitä, bugeja ja kehitysehdotuksia

  Tähän ketjuun voisi laittaa huomaamiaan palstan virheitä ja miksei myös koettaa koota ajatuksia palstan kehittämisestä.

  Olen huomannut, että kaksi linkkiä samassa viestissä ei onnistu. Koko viesti katoaa lähettämisvaiheessa ja takaisin ei sitä saa. Olen oppinut kopioimaan vastaukseni aina leikepöydälle ennen lähettämistä. Ei sitten harmita, jos kaikki katoaakin. Leikepöydältä vaan teksti takaisin ja miettimään miksi niin kävi.

 • Visakallo Visakallo

  Heh, heh, Petkeles se osaa sentään vähän huumoriakin viljellä. Kyllä yhdellä s-postilla asiakaspalveluun  asiat hoituivat, ja katko jäi lyhyeksi.

  reservuaari-indeksi reservuaari-indeksi

  Ei se ihan leikin asia ole. Arikaatit on varmasti jyskyttäneet ja osa E-ryhmästä ehti jo lanssin tilata teho osaston siintäessä uka kuvana.

  Boogie kertoi joskus pitäneen kolmen tunnin päivä tauon vaikka vehkeet olisivat pelanneet sinä aikana. Toipuu ehkä.

  Leena

   

  Gla Gla

  9.6.23 ilmestyneessä Makasiinissa on lukijakilpailu, jonka palautuspäivä oli 15.6.23.

  En osallistunut, kun lehdenkin luin 16.-17.6.23.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Ollaan nyt sitten ilman profiilikuvaa, kun uuden kuvan tallennus ei onnistu. Koosta ei pitäisi johtua kun kuvan koko on 119 kt. Ja pääte on .jpg.

   

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  ”Haluatko parantaa metsäsi tuottoa?” Ponnahdusikkuna poksahtaa kännykän ja selaimen näytölle. Arvelin että sen saisi pois jos estää ponnahdusikkunat tällä sivustolla. Ei auta. Noissa ikkunoissa pitäisi aina olla ruksi josta sen saa pois näkyvistä. Ne pitäisi myös voida estää kokonaan. Kännykän pienellä ruudusta se vie liian suuren osan ja haittaa selaamista!

  Gla Gla

  Lisäksi ainakin kosketusnäytössä ikkuna aktivoituu ikkunan ulkopuoleltakin. Jos tällainen koon 12 etusormi henkilöllä, jolle sopivampi työkalu on rautakanki kuin kitara, lipsahtaa puhelimessa lähellekään ikkunaa, alkaa pakkomainonta. Hyvä juttu markkinointikonsultille, joka saa bonuksia mainoksen klikkausten määrästä, ketään muuta tuo ei hyödytä.

  Tämänkin viestin kirjoittamisen aikana tuli kaksi klikkausta, vaikka olen lehden tilaaja.

Esillä 6 vastausta, 121 - 126 (kaikkiaan 126)