Keskustelut Metsänomistus kilometrikorvaukset

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 30)
 • kilometrikorvaukset

  Miksi kansanedustajilla on suuremmat km korvaukset kuin metsänomistajilla vaikka kyse ei ole edes elinkeinotoiminnasta?

  Hoskonen laskuttanut valtiota 42740e ja kilometrit 107516 . 42740/107516=0,398centtiä/km .

 • Visakallo

  Eipä ole varmaan keneltäkään automyymälässä tai bensapumpulla kysytty, mistä ostokseen käytettävät rahat ovat peräisin. Olisikin aika homma erotella palkkatulot, eläketulot, metsätalouden tulot, -ja niistäkin vielä ne kemerat eroon, vuokratulot, osinkotulot, muut pääomatulot sekä muun yritystoiminnan tulot, jne. Ei tällaisia asioita kannata sentään tunteisiin asti viedä.

  Husq165R

  Äläs ny vähättele. Myötähäpeä on tunne siinä missä muutkin.

  Visakallo

  Olen Husse siihen myötähäpeään jo niin tottunut teidän keventäjien juttuja lukiessa.

  Metsuri motokuski

  Meneppä ostamaan vaikka visa uusi Mersu käteisellä riihikuivilla seteleillä suoraan liikkeestä. Voi olla että liikettä kiinnostaa kovastikin mistä rahat ovat peräisin.

  Visakallo

  No, eipä nyt ollut siitä kysymys. Ei suomalaiset autoliikkeet ole enää aikoihin ottaneet käteistä vastaan.

  Jätkä

  Pankkikortti on tähän asti vastannut käteisrahaa, niin isommissa kuin myös pienemmissäkin kaupoissa.

  Edellyttää toki, että tilillä on katetta.

  Visakallo

  Autoa vaihtaessa tahtoo käydä joskus niin, että myyjä kauppaakin innokkaammin rahoituspakettia kuin itse autoa. Se on toki ymmärrettävää, sillä rahoitusyhtiön provikka saattaa olla parempi kuin autoliikkeen myyntiprovikka.

  pjjk

  No ei kyllä harmita. Ei harmita yhtään sekään että edustajat nostavat verottomia kulukorvauksia.Se että kuitupuun hinta on 80 luvun lopun tasolla on myös harmitukseni ulkopuolella. Se että Hoskonen harmittelee että energiapuun kysyntä nostaa hintoja ja ohjaa kuidut energiantuotantoon, noh markkinatalous toimii tässä kohdassa ,se vähän harmittaa. Luulisi että kansanedustaja haluaisi pitää mo.n puolia ?

  Tolopainen

  Mikä pakkomielle tuolla Hoskosella on polttaa turvetta. Turpeen polttoa ei ole kielletty, mutta ei sitä enää tarvita entisiä määriä. Ilmasto on lämmennyt eikä pitkiä pakkasjaksoja enää ole. Tämä talvikin on jo käytännössä ohitettu kulutushuippujen osalta.

  Jätkä

  Jos autuaasti sekoittaa kilometrikorvaukset, verovähennysoikeuden, ja niistä henkilökohtaiseksi hyödyksi kertyvän euromääräisen edun, on henkilölle häpeäksi enää esiintyä täällä ja esittää jämeriä mielipiteitä siitäkään aiheesta.

  Lasken sellaiset sepustelijat Joovaan – luokkaan, jossa puhutaan asiasta kuin asiasta ymmärtämättä aiheesta yhtään mitään.  (Mo tienaa kilometrikorvauksilla verottajalta —- Mo tienaa Arvonlisäverojen palautuksilla, joita saa anomalla (inumalla) verottajalta.)

  Veroton kilometrikorvaus on, joka sellaista saa – 0,46 € /km 5000 kilometriin saakka vuodessa. (Se on samaa tasoa kuin valtion verovapaa kilometrikorvaus) Jos vaikka joku saa vähentää  30 centtiä / kilometriltä verotuksessa, sen antama taloudellinen etu on huomattavasti pienempi kuin 30 centtiä / km

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 30)