Keskustelut Puukauppa Koivupuuta ostamassa

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 34)
 • Koivupuuta ostamassa

  Hei,

  Olisi tarkoituksena ostaa ensi keväänä arviolta 150-300m koivua, joka on halkaisijaltaan 15-20cm luokkaa. Olisiko tämä tukkipuuta, kuitupuuta tai pikkutukkea? Ei mielellään mitään vanhaa. Koivuissa saisi olla mielummin enemmän pintapuuta kuin sydänpuuta. Onko kriteerit mahdottomat?

  Tulisi hankittua kahteen eri paikkaan. Mistä Lapin ja Pirkanmaan seudulta voi ostaa koivua? Hankintakauppana tulisi paikan päälle? Kysyisin myös, että jos on yksi motti koivua, niin laskiskelin, että 15cm paksuisella koivulla sitä saisi 42metriä per motti. Omien laskujen mukaan hinta lienee 110-165€ paikkeilla, voiko näin olla? Hinta olisi moninkertainen, mikäli puun halkaisija tuplaantuisi?

   

   

 • Puuki

  Hehheh . Neliskanttinen pölkky , hinta a 619 € .  Yksilölliset puun halkeamat lisää hintaa ja tuotteen nimi.    Voisikohan pyöreästä pyytää 599 €/kpl ? Jäisi tuotantokustannukset sen verran  neliskanttista pienemmiksi.  Moto tekee niitä tyvileikkoja nopeasti ja edullisesti tukkipuuleimikoista.

  Alapo

  En nyt jaksais mitään asiattomia viestejä täällä. Siis sain toimeksiannon hommata tietynlaista puuta ja hommaan sellaista. Onko Jätkällä sähköpostia? En profiilista löytäny.

  urbo urbo

  EDIT

  aegolius

  Kokonaan ilman asiattomia viestejä ei tällä foorumilla onnistu mikään, kuten huomaat.

  Alapo

  Joo, foorumit on näköjään lähes kaikkialla loppupeleissä aika samanlaisia.

  Per Ä Reikäs

  No hei hesan Hessu, uunot mereen.

  Puu vain paranee vanhetessaan sytykkeeksi varsinkin, jälki poltto käy jopa tuoreella, eli vasta kaadetulla koivu puulla teräs piippuisessa saunassa, nää muut nuohotkoon röörejään.

   

  Jätkä

  Alapo. Jos kaipaat sähköpostia, julkaise omasi, kyllä Jätkä siihen vastaa.

  aegolius

  >Pistin profiiliini sähköpostin.

  Jätkä

  aegolius. Ei näy minulle, sinun sähköpostiasi.

  Mersähallitus toimii omissa metsissään. Esim Pirkanmaalla Kurussa / Parkanossa kymmeniätuhansia hehtaareita. MH myy myös suoraan pieniäkin eriä yksityishenkilöille tai yrityksille. He myös toimittavat omilla sopimusliikennöitsijöillään puut perille.

  Ei sillä eikä millään, mutta minäkin saan puut tienvarteen sopimuksen mukaan. Voisin tehdä puut niin, että katkaisen minimiläpimitasta (joka sovittu) ja siitä mtyveä kohti, kunnes sovittu Max tulee vastaan. Pituus vapaa?

  Vedän puut silloin talvella tienvarteen, josta kaukokuljetus ottaa ne huolekseen.

  Hinta lienee  17,5 cm:n keskiläpimitan mukaan n. 1 € / jm. Sisältää veron, mutta ei ALV:a.

  Jos minun pitää järjestää kuljetus ( maksua vastaan), niin katson, että kuljetuslaskun maksat ”sinä”.

  aegolius

  Tarkoitin, että Alapo on laittanut sähköpostiosoitteensa omaan profiiliinsa. Profiilin näkee, kun klikkaa nimimerkkiä.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 34)