Keskustelut Tekniikka kysymykset.

Esillä 10 vastausta, 201 - 210 (kaikkiaan 211)
 • kysymykset.

  Miksei meillä ole enää harvennushakkuille keveämpiä pienempiä hakkuu ja ajokoneita.

  Miten voi metsäkoneyrittäjä vahingon siirtää vakuutusyhtiölleen jonka kanssa minulla ei ole mitään tekemistä.Vakuutusyhtiö viestii,että he korvaavat pihan lampeen upponneen metsä-ajokoneen aiheuttamsta vahingosta, minulle liikenne vahingon perusteella.Jolloin saivat perusteeksi kunnostuslaskelman ja siitä korvataan 10%.Siis paikassa jonne ei ollut tarvetta mennä eikä yleistä liikennettä omalla pihalla ole.Aikoi vain oikaista pihanpoikki.Lumen alta luullen,että pienellä pihalla olisi peltoa.Tosin laiturilla varustettuna.Mielestäni yrittäjän on hoidettava asia kanssani ja hakea omasta vahinkovakuutuksestaan mitä sieltä itselleen on saatavissa.Tai sopia kanssani miten tämä hoidettaisiin keskenämme.Ainut ehtoni oli vain,että lampi kunnostetaan heidän taholtaanVahingosta kohta 9kk.vetkuttelu jatkuu.

  Vakuutus-oikeuteen on turha lähteä tarpomaan.

 • Tolopainen

  Noo niitä kiinteistöjä on useita ja kelkkakin on jo myyty ja luultavasti vakuutettu. Tietenkin kelkka kannattaa poistaa rekisteristä ennen myyntiä samoin auto. Muuten voi joutua makselemaan toisen vakuutusmaksuja.

  Tomperi

  Miten menettely olisi jos kone onkin ajanut puutavaran ostaneen organisaation ohjeistuksen mukaan ja tuommoinen vahinko tullut?

  Pavekka

  Älä nyt jäbis niin kovin auo päätä. Siinä olet oikeassa että kyllä niitä vakuutuksia vähän kannattaa huolehtia kun käytännössä kaikki ajoneuvot vaatii jonkinlaisen liikennevakuutuksen vaikka niitä on muutamia poikkeuksia ja erityisjärjestelyitä.

  Tietämättömyys ei ole peruste eli on olemassa selville otto velvollisuus. Joku halpa ratkaisu voi tuntua hyvältä pitkänkin aikaa mutta kun osuu niin ongelmat alkaa. Rahalla selviää mutta takautuvat maksut on moninkertaisia. Ja henkilövahingot voi jäädä korvaamatta ja tulla toisten maksuja perittäväksi.

  Puu Hastelija

  Jätkä, sua on huijattu! Jouduitko maksamaan jotain rästi autoveroja tms? Et ainakaan vakuutusmaksuja yhdeltä päivältä. Viikko aikaa hommata liikennevakuutus.

  Ostin käytetyn auton yhdeltä Jepeltä. Hän tuli autolla asemalle, Teki luovutusilmoituksen puhelimella ja minä ajelin kotiin. Auto oli siirtynyt minulle, kun kotona katsoin Trafin sivua. Seuraavana päivänä tein sille vakuutuksen.

  Tuo yksi päivä ilman vakuutusta maksoi 60 € !

   

  Jätkä

  Niin minäkin luulin, että on Seitsemän päivää aikaa. Luultavasti autolla ei ollut enää vakuutusta, kun sen ostin. Se maksu oli kuitenkin laskettu niin, että se oli 6 € ja kun se oli maksamatta, se laskutettiin kymmenkertaisena.

  Laskuttajana oli IF.

  Puu Hastelija

  Eli auton myyjä oli jobbari (tai oikea omistaja), mutta auto oli poistettu liikennekäytöstä.

  Jätkä

  Jos auto on poistettu liikennekäytöstä, tulee siitä aina vähintään tonnin lasku, Eli se ei mennyt ihan niin.

  En alkanut räkkyämään, kymppitonnin auton hinnassa kuudellakympillä ei ole isoa merkitystä.

  Rane

  ”Toistaiseksi tietoa hevoseläimen sijainnista pitopaikassa ylläpidetään toimijan omassa kirjanpidossa.”

  Tuossa kymmenisen vuotta sitten käytiin hakemassa Ristijärveltä kaksi pikkupossua päiväksi näytille Maatilapäiville.Olivat pihalla aitauksessa(jossa eivät meinanneet pysyä).Niistä piti kuulemma tehdä olinpaikan muutosilmoitus Elyyn.Possutkaan ei lomaile viranomaisten tietämättä.

  Jätkä
   <li style=”list-style-type: none;”>
  1. Pavekka. Luletko olevasi nero?

  Muut moottoriajoneuvovakuutukset

  Vakuutus muille moottoriajoneuvoilleVakuutamme erilaiset harvinaisetkin autot, pyörät, työkoneet ja sähköiset liikkumisvälineet.Ajoneuvolla on oltava liikennevakuutus
  Lain mukaan kaikki rekisteröitävät ja liikenteessä käytettävät moottoriajoneuvot on muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta liikennevakuutettava. Vakuutusta tarvitaan niin kuljettajan omien henkilövahinkojen kuin myös muille aiheutettujen vahinkojen varalle.

  Liikennevakuutus on myös oltava, kun ajoneuvolla ajetaan kilpailuissa tai harjoitteluajoa esim. soramontussa, liukkaan kelin harjoitteluradoilla tai jäällä. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja osta liikennevakuutus.
  Autot, joita ei käytetä tieliikenteessä
  Autot, joita ei ole merkitty ajoneuvorekisteriin, on liikennevakuutettava. Näitä ovat esimerkiksi peltoauto, jäärata-auto, ralliauto, kiihdytysauto, karting-auto ja golfauto.

   

   

  r.ritva r.ritva

  Selailin jotain sivua ja tuli vastaan jopa uusinpien keskustelujen myötä.Paljon vakuutus-asiaa näihin kulkupeleihinkin nähden.

  Samoin havaitsin enteitä metsien joutumisesta ulkomaiseen omistukseen.Nyt olemme eu-taksonomiassa jossa yritetään vääntää päätäntävaltaa eu-lle.Eli omat yksityisetkin metsät laitettaisiin byrokraattisen kontrollin alle.Ei voi olla totta.Näpit irti metsistämme.

  Nähtäväksi jää jyrätäänkö meidät.

Esillä 10 vastausta, 201 - 210 (kaikkiaan 211)