Keskustelut Luonto Maailman parhaat luontokohteet

 • Tämä aihe sisältää 39 vastausta, 16 ääntä, ja päivitettiin viimeksi , sitten VisakalloVisakallo toimesta.
Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 39)
 • Maailman parhaat luontokohteet

  Mikä oli sinun siistein luontolomasi? Haluan lähteä lomalle ja mietin mihin paikkaan mennä…onko neuvoja reissua varten

 • Bannerr

  ?

  Nimetön

  Muistan käyneeni Mustametsässä, joka on kaunein metsä, jonka olen koskaan elämässäni nähnyt. Lensin sinne, hain auton lentokentältä ja ajoin hotellille https://atobtransfer.com/. Gengenbach on myös ihana kaupunki, jossa voi kävellä. Mutta metsä itsessään oli vain kaunis, hyvin viehättävä ja hengitys on siellä aivan erilainen. Menin vaimoni ja lasteni kanssa, hekin tykkäsivät kovasti!

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Vastaan Kanada; melkein mikä paikka tahansa mihin vuodenaikaan tahansa. Toinen yhtä hyvä on Uusi Seelanti.

  Bannerr

  Kiitos vaihtoehdoista

  Nostokoukku

  Ei kannata lentää kaukomaille, loppuu pian nämä luontokohteet. Suomessa on meille kaikille luontolomalaisille aivan riittävästi nähtävää.

  Visakallo Visakallo

  Kolin kansallismaisema on tehnyt minuun kaikkein suurimman vaikutuksen.

  Nostokoukku

  Lemmenjoen kansallispuiston pohjoisosat Kultalan ja Vaskojoen välissä ovat hienoa aluetta.

  markules

  Kolin maisemat myös kotimaisista ykkösenä. Jos on aikaa ja on valmis lentämään ja ajamaan, suosittelen seuraavaa. Yhdysvalloissa Kalifornian, Nevadan, Arizonan, Utahin ja Wyomingin osavaltioissa on toinen toistaan upeampia kansallispuistoja. Kuuluisimpina Grand Canyon, Yosemite ja Yellowstone. Pari kertaa tehnyt noilla seuduilla roundtripin. On kiveä, aavikkoa, tuliperäistä, punapuita, mammuttipetäjiä vuoria ja vaikka mitä. Seuraavana voisi olla Jalkasen mainitsema Kanada.

  Metsuri motokuski

  Nostokoukku ollut hienoilla alueilla.  Tuolla on upeat maisemat niin kuin uk puistossa, Galdoaivissa, vätsarissa ja jne.

  ihmettelijä

  Uudesta   – Seelannista ei juuri luontaista metsää löydy, kaikki istutettua radiata mäntyä . Hakataan 27 vuoden iässä. Hieno paikka on whakarewarewan istutettu punapuupuisto. Valtavan kokoisia puita 100 vuoden iässä ja saniaisetkin lähes puun kokoisia . Siellä puu sitten kasvaa nopeasti.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 39)