Keskustelut Luonto Maailman parhaat luontokohteet

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 39)
 • Maailman parhaat luontokohteet

  Mikä oli sinun siistein luontolomasi? Haluan lähteä lomalle ja mietin mihin paikkaan mennä…onko neuvoja reissua varten

 • markules

  Juu turha on, kuten myös sitä että ulkomaan matka statussymbolina olisi jollekin syy lähteä ulkomaille.

  Visakallo

  Jos ei halua matkustaa Amerikkaan asti Niagaran putouksia ihailemaan, niin Kotkasta löytyy Kymijoesta Langinkoski. Erityisesti kevättulvan aikaan se on upea paikka!

  Nostokoukku

  Ja Lemmenjoen Ravadasköngäs on näkemisen arvoinen putous.

  Visakallo

  Kymijoen alkupiste Kalkkistenkoski Asikkalassa on myös vaikuttava paikka. Erityiseksi sen tekee paikan maantieteellinen historia. Koski kun on vaihtanut virtaussuuntaansa! Se tapahtui, kun Heinolan harju murtui ja Kymijoki syntyi, ja Päijänteen ja siihen aikaan myös Saimaankin vedet vaihtoivat laskusuuntansa Pohjanlahdesta Suomenlahteen.

  Rukopiikki

  Luontokohteita ei mielestäni voi pistää järjestykseen. Kaikissa on omalla tavallaan jotain hienoa. Sellainen usein silmää miellyttää mitä ei joka päivä näe ikkunasta. Saariston rengastielle lähden kunhan tiet sulaa ja otan pyörän orrelta.

  Timppa

  Perun Machu Pichu.   Siis entinen inkakaupunki.  Kyllä sieltä, löytyy erilaista luontoakin.  Voi ihmetellä samalla entisajan kivimestareiden saavutuksia.

  Salonpoika

  Kun moni kuulostaa jo rasvailevan pyörän ketjuja kesää varten suosittelen ” Pihlajaveden polkasu” pyöräilyretkeä. Siinä pyöräillään mm. Punkaharjulla ja risteillään Pihlajavedellä. Vielä kun varaa toisen päivän Luken tutkimusmetsään ja Lustoon tutustumiseen voi sanoa olleensa jopa opintomatkalla. Uskon että viihtyy ja saattaa vaikka vähän viisastuakin.

  Visakallo

  Islannin jäätiköt ja niiltä virtaavat sinolin väriset lohijoet ovat oma lukunsa.

  Nuakka

  Muutama vuosi tullut möllötettyä kotona ja majoitettua muita lomalaisia.. Lähinähtävyyksinä Suomen korkein vesiputous Maaningalla ja Koli. Nyt varasin Rodoksen matkan kevään korvalle kun sattui suora lento Kuopiosta. Suap huastoo äejinkieltä lennonniin aekana.

  isaskar keturi

  Hienoja kohteita on ympäri maailmaa ja omissa metsissäkin. Mutta jos ulkomaille haluaa, niin kohtuukustannuksin hieno kohde on Kroatian Splitvickan kansallispuisto turkoosine lampineen, puroineen ja lukuisine metsien keskellä olevine putouksineen. Siellä voi lipun lunastettuaan vapaasti ja turvallisesti samoilla itse pitkin lukuisia polkuja hienojen näkymien luokse.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 39)