Keskustelut Luonto Maailman parhaat luontokohteet

Esillä 9 vastausta, 31 - 39 (kaikkiaan 39)
 • Maailman parhaat luontokohteet

  Mikä oli sinun siistein luontolomasi? Haluan lähteä lomalle ja mietin mihin paikkaan mennä…onko neuvoja reissua varten

 • Gla

  Vakoilin tiira.fi:stä, mitä lintuharrastajat täältä havaitsevat. Lähes päivittäin tulee havaintoja lajeista, joita en ole koskaan tunnistettavasti havainnut. Ja kun tästä kevät etenee, 10 km päässä oleva kansallisella tasolla mitattuna huippuluokan lintukohde herää henkiin.

  Voihan toki matkustellakin, mutta aika paljon nähtävää on täälläkin. Ehkä kaikkiin ei tee vaikutusta erittäin uhanalaisen haukan näkeminen peltoaukealla, kun huomiosta kisaa turkoosit vedet.

  Tomperi

  Vaikea sanoa mikä on maailman paras luontokohde. Väkisinkin tulee mieleen kun serkkuni teki sillä jo romutetulla laivalla matkan Saksaan, luokkaretki.  Hänelle oli ollut elämys käyskennellä Reeberbaanilla.  Nyt on ehdokkaana tulevissa vaaleissa. Varmasti molemmat matkat käyvät luontomatkasta.

  Joku tekee laulun kuten esimerkiksi Mombasasta on tehty….

  Jollekkin surin luontomatkakohde oli kun ampui Leijjonan Afrikassa ja toi täytettynä Suomeen.

  Ja luonto näytti voimansa eräälle suomalaiselle hiihtäjälle kymmeniä vuosia sitten, sai taudin johon ei meinannut penicilliinit tehota. Unohtumaton se on varmasti Putiinillekkin käynnissä oleva matka….

  tiijjä häntä mitä matkakokemusta pitäisi kehua, ainutkertaisia kaikki tyyni

  Rukopiikki

  Paras matka on aina kotimatka, mutta luontokohteita ei voi laittaa järjestykseen. Kaikissa on jotain.

  Nostokoukku

  Se kotimatka on vielä aina lyhyempi kuin menomatka, ainakin tuntuu siltä. Olen samaa mieltä, luontokohteita ei voi pistää mihinkään järjestykseen. Muuten olen samaa mieltä kuin äsken edesmennyt professori Matti Klinge. Jos minua haluaisi oikein rangaista ja kiduttaa, niin laitettakoon viikoksi löhöämään johonkin Aurinkorannikon turistirysään. Siinä käsittelyssä muutamassa päivässä tunnustaisin jo vaikka mitä.

  Gla

  Yhtä hirveää olisi olla firman tykymatkalla Lapissa ja ohjelmaan kuuluisi päivällä moottorikelkkailua, illanvietto paikallisessa juottolassa.

   

  Nuakka

  Lappi ei oikein napannut kun vuosi sitten eka kertaa kävin. No, Kevitsan kaivosvierailu oli mielenkiintoinen.

  Visakallo

  Vanha lappilainen kaverini houkutteli minua ryyppäämään Kilpisjärvelle. Valittelin kiireitäni, etten nyt oikein ehtisi tulemaan.  Kaveri jatkoi houkutteluaan ja sanoi, että tulisit nyt kuitenkin käväisemään, niin tehtäisiin kupit, – tulisit edes viikoksi!

  Tomperi

  Ihan mielenkiintoinen luontokohde on Kenian Tsavon Kansallispuisto, pinta-ala jotain 22 000 neliökilometriä.

  ”Tsavo is nearly 22,000km2, being the largest national park in Kenya and one of the largest in the world. The park was split into two due to the railway going from Mombasa to the interior of Kenya.”

  Visakallo

  Jos aivan maantieteellisesti kiinnostavia luontokohteita hakee Suomesta, niin kyllähän koko eteläisen Suomen levyiset Salpausselät niitä ovat. Jos lähtee niitä ajelemaan päästä päähän, niin monta kertaa saa pysähtyä ihailemaan maisemia ja maastokohteita. Löytyy myös mukavia ruoka- ja majoituspaikkoja.

Esillä 9 vastausta, 31 - 39 (kaikkiaan 39)