Keskustelut Luonto Marjanpoiminnassa riittää valvojia, mutta ….

Esillä 3 vastausta, 31 - 33 (kaikkiaan 33)
 • Marjanpoiminnassa riittää valvojia, mutta ….

  Merkitty: 

  Luonnontuotealan toimialajärjestö Arktiset Aromit ry:n toiminnanjohtaja.

  Hänestä haastattelu ja juttu metsälehdessä.

  Yle pistää paremmaksi marjanpominnasta.

  Jas Ylellä Poliisi kertoo, että epäiltyjä on useita, ja asiassa on edelleen selviteltävää. Neljä henkilöä on vangittuna ja yksi vangituista on Artic Group -yritysten sotkamolainen toimitusjohtaja.

  Nämä jutut eivät liity toisiinsa mutta onhan se hienoa että suomeen tuodaan ns kusetettavaksi ulkomaalaisia.  Onneksi sama systeemi ei toimi taimikonhoidoissa, vai toteutuuko lähes samalla tavalla?

  Moraalisilla ja eettisillä arvoilla ei ole mitään merkitystä vissiin Suomemme maassa, ihan samanlainen arvomaailma kuin itäisessä naapurissamme.
  <div id=”gform_wrapper_70″ class=”gf_browser_gecko gform_wrapper gform_legacy_markup_wrapper gform-theme–no-framework subscribe-newsletter_wrapper subscribe-newsletter–article_wrapper js-article-newsletter_wrapper” data-form-theme=”legacy” data-form-index=”0″></div>
  <footer class=”article__footer entry-footer js-article-footer”>
  <div class=”article__meta-container”>
  <div class=”article__meta article__meta–theme”></div>
  </div>
  </footer>

 • Nostokoukku

  Helsingissä kerrostalon seinistä puskee sadevettä sisälle ja lattiat halkeilevat. Rakentajana liettualainen firma, jolla työntekijöinä romanialaisia kirvesmiehiä harjoittelijan palkalla. Rakennuttajana Helsingin kaupungin asuntotuotanto. Talo rakennettu 2018. Osataan sitä muuallakin kuin vain marjametsässä.

  Tomperi

  Rakentajana ei ole liettualainen firma,.  Rakentajan alihankkijana kyllä.  Tämä ketjutus joilla yrittäjävastuut siirretään omalta kontolta pois tulee maksamaan suomelle  paljon, tosi paljon.

  Yhtiön mailleistutti tällainen alihankkija ketju. Puolet taimista oli viikon kuluttua nuopallaan ja syksyllä olivat kuolleita, neulattomia.  Olin yhteyksissä ko firmaan asian tiimoilta kun usein kuljin ko istutuspaikan ohi,  ei olisi kannattanut missään tapauksessa ilmoittaa ko asiasta.

  Nostokoukku

  Menisiköhän se niin, että työn tilaajana oli Helsingin kaupungin asuntotuotanto, rakennuttajana suomalainen yhtiö ja rakentajana liettualainen yhtiö. Saattaa tulla rakennuttajalle kallis lasku. Takuuaika taitaa olla pitempi kuin vajaa viisi vuotta.

Esillä 3 vastausta, 31 - 33 (kaikkiaan 33)