Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas!

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 24,873)
 • Me keskustelemme taas!

  Merkitty: 

  Tänä iltana kymmenen jälkeen palasimme taas keskustelupalstalle! Tuliko joku järkiinsä vai pitikö tilapäisesti palauttaa entinen versio, jonkun bugin korjaamisen ajaksi?

  Joka tapauksessa tervetullut muutos jos jää pysyväksi!

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • A.Jalkanen

  Uskoisin että täällä voi keskustella autoistakin, jos ei kiusata ketään. Mulla meni jo ohi autokuume. Taidan odotella millaisen pikkumaasturin Skoda putkauttaa liukuhihnoiltaan ensi vuonna. Lupailevat ainakin, että se kulkee bensalla, kaasulla ja sähköllä.

  Jätkä

  Sotkalla on varmasti vertailukelpoisia vaihtoehtoja tavallisen tallaajan tarpeisiin. Hyväähän siinä on, että sekä emoyhtiö , että Skodan tehdas ovat aina toimineet muualla kuin Ranskassa tai Italiassa.

  Kuinka paljon häiriöalttiimpia sitten ovatkaan Espanjassa tehdyt sisarmallit, joissa kylläkin laatu on parantunut vuosien saatossa. Oikeastaan voisi joskus olla vertailu ”saman” auton kolmesta eri versiosta, eli Volkkari, Seat ja Skoda samaan testiin ja katsoa, kuinka paljon hinta vaikuttaa käyttöominaisuuksiin.

  jees h-valta

  Niin eli parasta on Seat ja seuraavana VW ja sitten vasta Skoda-loora. Meinaan hinta vs.laatu.

  oksapuu

  Mihinköhän Jätkältä unohtui se Audi?

  Samoista palikoista kumminkin tehty…

  Jätkä

  Audin komponentit ovat monta pykälää laadukkaampia, kuin seuraavan asteen auton: Volkkarin. Volkkarin kakkoslaadun osat viedään Skeidan tehtaalle ja siellä lattialle tippuvat osat kärrätään Seatille, josta hylätyt komponentit kärrätään PSA:n tehtaalle.

  Olipa muuten yhden tuoreahkon Pösön osa esillä korjaamon pöydällä ja siinä ihastelimme sitä, että siinä oli WAG:n logo prässättynä.

  Ajelin tuossa kauppareissun ja havaitsin kaupan parkissa kaksi Kiiltävää Teslaa ja ja huoltamon parkissa oli kaksi Upouutta Lexusta. Meillä on vissiin metsäliitto maksanut isännille bonuksia ja jälkitilityksiä…. Porschekin tulla reuhensi vastaan pääkadulla, sekin kuulemma on WAG- tuotantoa.

  jees h-valta

  Niin, Audihan kitisee ja nitisee kait lujuuttaan mutta eräät pitävät sitä laatuongelmana H-vallassa. Porche sentän myös lopettaa dieselit jotka eivät koskaan ole sen logon alle sopineetkaan. Teslat kait viimeisten tietojen mukaan todella huonosti tehtyjä eikä mikään tahdo toimia laillisesti alkuunkaan. Kiire saada rahaa sisään tuhoaa sen touhun täydelleen.

  mettämiäs

  Minkälaista mahtaa olla WAG-tuotanto?

  Jätkä

  Mitähän luulisit?

  oksapuu

  Heh…

  Kauppalehden jutun mukaan Teslan Model 3:n laatu hirvittävän huonoa. Vilkaisin tuossa taannoin kaverin Seatin konepellin alle, aikaslailla näytti olevan Audin merkkejä palikoissa 🙂

  Jätkä

  Katso tarkemmin. Niissä monessa palikassa on useamman auton logo.

  Teslan laatu ei ole huono, ellei kiinnitä viimeistelyyn liikaa huomiota. Ruotsalaisissa Volvoissa oli aivan sama trendi, eli maahantuoja ja piirimyyjä joutui viimeistelemään Volvot luovutushuollon jälkeenkin vielä ainakin parin määräaikaishuollon ajan. Saabit olivat koottu valmiiksi.

  Noistakin lehtijutuista pitää lukea muutakin kuin otsikot…

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 24,873)