Keskustelut Metsänhoito Metka-tuki

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 382)
 • Petkeles Petkeles

  Tukitasot hukassa ja hankintahinta sekoitettu pystyhintaan.

  Visakallo Visakallo

  Olinkin jo huolissani, missä Petkeles oikein luuraa. Eipä ole hinnat sekoittuneet. Energiapuulla on nyt kysyntää ja se näkyy myös pystyhinnoissa. Valtakunta kun ei pysy talvella lämpöisenä aurinko- ja tuulisähkön varassa.

  Tolopainen

  Visakallon numerotiedot taitaa olla kuin republikaani Conollin esiintyminen. Hiukan pätkii.

  Metsäkupsa Metsäkupsa

  Jotain erikoista Visakallon leimikon hinnoittelussa on, mistäköhän syistä siihen se 10 euroa plussaa on hintaan tullut. Optimi kohteissa ainakin täällä, jäädään Kemera ehdot täyttävissä kohteissa kakkosella alkavaan hintaan. Aukko hakkuussa hinta mahdollinen, mutta kyllä tukiehdot eivät sitten täyty .

  Visakallo Visakallo

  Sitä aivan viimeaikojen hinnannousua olen Metsäkupsa itsekin ihmetellyt. Nyt ei tahdo enää niin huonoa kohdetta löytyä mistään, etteikö vähintään kolmea kymppiä maksettaisi.

  Nostokoukku

  Nuoren metsä  hoidon tuestahan jää jo maanomistajalle vähän työnjohtokorvauksia käteen kun vieraalla teettää. Melko avokätistä on valtion tukipolitiikka.

  Tolopainen

  Ano itsekin, niin ei tarvitse kadehtia.

  Nostokoukku

  Ei tuo nyt vielä kateeksi käy. Ei ole oikein sellaisia kuvioita joihin kävisi. Ja niiltä mitä on, niin keräilen polttopuuksi. Ei oikein kehtaa hakea.

  Nostokoukku

  Ei tuo nyt vielä kateeksi käy. Ei ole oikein sellaisia kuvioita joihin kävisi. Ja niiltä mitä on, niin keräilen polttopuuksi. Ei oikein kehtaa hakea. Omasta metsästä ja puuliiteristä kun huolta pitää, niin on vähän kynnys korkealla lähteä siihen sosiaaliluukulta rahaa hakemaan.

  Tolopainen

  Hakeminen on helppoa, voi tehdä metsaan.fi palvelussa rasti ruutuun oikeaan paikkaan. Ei ole vaikeaa, vaikka olisi koulupudokas.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 382)