Keskustelut Metsänhoito Metsämiehen lounas?

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 113)
 • Metsämiehen lounas?

  Merkitty: 

  Millaisilla eväillä lounaan osalta teette metsätyöpäiviä tai vaihtoehtoisesti toimistopäiviä?

  Itselläni oli tänään lounaaksi savustettua lohta lohkoperunoilla. Pippuria olisi saanut olla enemmän ja suolaa vähän vähemmän. Kunnollinen salaatti ja tuore leipä valkosipulilevitteineen lisukkeena. Raikas kotimainen maito ja vesi.

  Arto varmaankin tarvitsee energiapitoisemmat lounaat työpäiviinsä, mutta entäs te muut?

  Miten Arto täytät energiantarpeesi?

  Millaisella ruokavaliolla AMMATTIMIES mahtaa saada kassavirtansa soljumaan?

   

 • MaraKet

  Tiesin että ei Petkeles kerro. Joten olettamukseni osui taas kerran oikeaan! Tiedänpähän nyt taas kuitenkin miten nuo toisinajattelijat saa hiljaiseksi.

  kim1

  Jos joku kuvittelee että raivuutyöt on kesäaikaan raskaita ja vaatii tarkkaa nesteytystä…,niin tervetuloa tekemään termiittihitsauksia asianmukaiset työvaatteet päällä,niin olen melko varma että monella mieli muuttuu…,kenties monenkin asian suhteen…,heh..

  Per Ä Reikäs

  Marakatin narinat kuultu.

  Nobody juttuihin vastaile 🙂

  Taikka voi olla joitilaampikin hetki, jolloin Metsä vastaa kuten sinne huudetaan.

  Mitenkäs sitä pikku marakatti nyt sitten ääntelehtiikään? Iik, iik iik

  Keskellä metsien possuna, iik

  MaraKet

  Huomenna taas jatkuu ennakkoraivuu. Tulevasta tilistä jo kerroinkin. Muistutuksena vaan, että 10000 mottia lähtee vähintään ja jäljelle jäävä puumäärä vaan lisääntyy!

  Mukaan otan ainakin varasukat! Meinaa hikoilla niin, että sukkien vaihto voi olla paikallaan. Tämän päiväinen tavoite tuli täyytettyä ja huomenna taas uusin voimin. Mukaan meinaan ottaa mysliviiliä ja mehut tietenkin. Ruisleivät ja tällä kertaa lihapullia ja makaroonisalaattia. Illalla sitten syödään tuhdimmin ja saunominen tietenkin siihen päälle!

  Huskin 545 näköjään ei hellettä säikähdä.  Ennemmin mies hyytyy kuin Huski.

  EU:ssa taas monta hanketta mo:n päänmenoksi meneillään. Kohta on se hetki, milloin eroamme EU:sta.

  Käytätkö Arto varasukkia?

  Visakallo Visakallo

  Mites MaraKet ne viilat ja terät? Minkälaisia käytät?

  arto arto

  En käytä varasukkia. Kore kengät hengitä ei hirveästi hikoa jalat. Tänään oli lämmin päivä. 4 aikaan aamulla aloitin 12 pois. Aamusta taimikon kuntoon päivällä ennakoraivusta. Kasvista ja nestettä eväänä.

  MaraKet

  Tänään olikin jo viileämpi päivä. Eväsrasiassa oli lihapullia kylmänä, makaronisalaattia mm. kurkulla ja tomaatilla, kermaviiliä majoneesilla taisi olla sidosaineena. Sämpylöitä kotimaisella mm. metvurstilla.

  Yllätyksenä teille kaikille ystävilleni, juomana raikas kivennäisvesi!

  Nyt oli taas tutuimmat saappaat jalassa ja ohuehkot villasukat.

  MaraKet

  Mites muut metsien miehet? Raivaatteko saappaat jalassa vai kevyemmillä kengillä? Juotteko kivennäisvettä raivuupäivän aikana vai jotain muuta?

  Tolopainen

  Kyllä on mukava nauttia työeläkettä. Kun toiset painaa hyönteisten ruokana risukoissa. Hauskaa työpäivää vaan, lähen rannalle mäyräkoiran kanssa.

  Puuki

  Menen yleensä syömään metsään näillä eväillä : kivennäisvettä, luomumaitoa , kahvia, tuoretta kauraleipää, päälle benecolia, kalkkunaleikettä (Snellman, jossa ei ole lisättyä nitraattia) ja salaatinlehti (jäävuorisalaattia tai lehtisalaattia) .   Makkara on grillibalkania , sinappi : turun väkevä.  Nyt kun ei voi nuotiota tehdä , makkara pitää grillata jo valmiiksi kotona.

Esillä 10 vastausta, 91 - 100 (kaikkiaan 113)