Keskustelut Metsänhoito Metsämiehen lounas?

Esillä 10 vastausta, 101 - 110 (kaikkiaan 113)
 • Metsämiehen lounas?

  Merkitty: 

  Millaisilla eväillä lounaan osalta teette metsätyöpäiviä tai vaihtoehtoisesti toimistopäiviä?

  Itselläni oli tänään lounaaksi savustettua lohta lohkoperunoilla. Pippuria olisi saanut olla enemmän ja suolaa vähän vähemmän. Kunnollinen salaatti ja tuore leipä valkosipulilevitteineen lisukkeena. Raikas kotimainen maito ja vesi.

  Arto varmaankin tarvitsee energiapitoisemmat lounaat työpäiviinsä, mutta entäs te muut?

  Miten Arto täytät energiantarpeesi?

  Millaisella ruokavaliolla AMMATTIMIES mahtaa saada kassavirtansa soljumaan?

   

 • arto arto

  Tolopaiselle  tuotettava pettymys ei oo hyttysiä eikä muitakaan elukoita. Kuivuus hävittänyt kaikki.

  Per Ä Reikäs

  Makkaraa kelopuu nuotiolla mustana

  MaraKet

  EIYHTÄAINUTTA HYTTYSTÄ TÄNÄÄNKÄÄN! ARTON HAVAINOILLA MENNÄÄN TÄÄLLÄKIN PUNKKEJAKAAN TAI HIRVIKÄRPÄSIÄ PAARMOJA EI, R1ESAA. hYVÄ MENNÄ JA VEHKEET KUIVINA SÄILYY PILVIPOUTA KAIKISTA PARAS JA TUULI APUNA.NYT TILIÄ TEHDÄÄN JATALVEN KORTISTOA PITÄEN.,.,. AKILESJÄNNE KUNNOSSA SAAPAS, MAHTUU JALKAAN HYVÄSTI. TÄASTÄ KAIKI SAMAA MIELTÄ LUULEN.

  Visakallo Visakallo

  Juuri näin se on Arto ja MaraKet! Nyt ei lennä elukan elukkaa ympärillä ja kelitkin mitä parhaimmat. Nyt on työniloa niin, ettei malta eväisiin koskea. Värskaa vain tauolla mieheen saman verran kuin sahaan menee bensaa.

  MaraKet

  Puuki kirjoittaa: ”Nyt kun ei voi nuotiota tehdä , makkara pitää grillata jo valmiiksi kotona.

  Juuri noin minäkin teen! Balkan saa kuitenkin kotonakin grillauspinnan ja vaikka viileämpänäkin se on siivuina tuhtia evästä leivän päällä tai ihan pelkästäänkin! Itse pidän myös joistain voimakkaammin maustetuista bratwursteista. Ovat usein ohuempia, mutta erittäin maukkaita. Sinappivalintasi on mielestäni suorastaan erinomainen!

  Noiden eväiden perusteella voisimme Puukin kanssa olla ystäviä! Mainittujen eväiden vaikutuksena olen huomannut että vaimopuoliskokin on ollut tyytyväinen kuntooni! Metsätyöt lienee siihen kuitenkin suurin tekijä. Vaikka rasvaprosentti lähentelee miehessä nollaa, tukkiprosentti metsäpuolella normaalitilanteessa yli 93,6!

  Puuki

  Joo hyvinkin eväiden perusteella voidaan olla ystäviä, tehdä ainakin ”rauha”. Lupaan olla syyttelemättä enää trollauksesta. Saat olla ja kirjotella tietenkin kuten haluat minun puolesta , niin minäkin olen omanlaisensa änkyrä välillä.

  Hyvä että tukki% eikun nousee, ja olet tarkkaan saanut mitattuakin sen ihan etukäteen. Se kertoo ainakin jonkinlaisesta ammattitaidon huipentumasta metsäalalla.

  Per Ä Reikäs

  Toimii ja Herra Per vain 🙂

  MaraKet

  Kaksi kanafilettä haaleankylmänä oli tänään eväsrasiassa. Metsämies ei pienistä asioista valita! Pieniä tomaatteja ja curryllä maustettua riisiä siinä kyljessä, samassa rasiassa. Paahdettuja paprikasuikaleita ja sipulisuikaleita oli myös.

  Kaytän pakasterasioita tai Aino-jäätelörasioita eväiden kuljettamiseen.

  Mitä rasioita Arto käytät?

  S-kaupan karpalomehu ja leipäpalat tietenkin oli mukana minulla!

  Herra Per vain 😉 taitaa ollakin enemmän ohrapirtelön voimalla liikkellä. Rikkaalla seoksella käy näköjään. Niin voi erinäisistä asioista päätellä!

  MaraKet

  KUMMA MISSÄ MIKANTER??? NYT ON KOHTA JO. SE T1LANE ET MEIKÄPOJAN RAIVUUT ONSHATTU IKÄ EI TULE VASTAAN MUTTA ON SINÄ MUITAKIN VÄLILEVVYT JA POLVET JANYT TÄM ÄNILKKA.

  Visakallo Visakallo

  Kovin on huonoksi MaraKettu-paran kunto sitten mennyt! Meikäläinen sen sijaan parantaa kuin sika juoksuaan. Yli tuhat litraa bensaa  on eläkkeellä ollessa raivaussan läpi nyt mennyt.

Esillä 10 vastausta, 101 - 110 (kaikkiaan 113)