Keskustelut Metsänhoito Metsämiehen lounas?

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 113)
 • Metsämiehen lounas?

  Merkitty: 

  Millaisilla eväillä lounaan osalta teette metsätyöpäiviä tai vaihtoehtoisesti toimistopäiviä?

  Itselläni oli tänään lounaaksi savustettua lohta lohkoperunoilla. Pippuria olisi saanut olla enemmän ja suolaa vähän vähemmän. Kunnollinen salaatti ja tuore leipä valkosipulilevitteineen lisukkeena. Raikas kotimainen maito ja vesi.

  Arto varmaankin tarvitsee energiapitoisemmat lounaat työpäiviinsä, mutta entäs te muut?

  Miten Arto täytät energiantarpeesi?

  Millaisella ruokavaliolla AMMATTIMIES mahtaa saada kassavirtansa soljumaan?

   

 • AMMATTIMIES AMMATTIMIES

  URAKALA KUIN PAINETAAN NIIN.ON PITÄÄ OLTA RUOKAN VALION,KOHTILAAN MUUTEN VOI TILIN,PUSI KÄYTÄ OHKANSEKSI SEKÄN.PANKIN JOHTAJA,HAKIA AUTON POIS.ON PITÄÄ SYÖTÄ KIVENTÄISTÄ,JOKAN PÄIVÄ SEKÄN.RASVA SEKÄN HIILIN HYTRANTI,MUOTOSTAA RUOKAN VALION RUNKON.SAMATEN ON PITÄÄ SYÖTÄ,PUNASTA LIHAA TAHI MAKARAA,JOKAN PÄIVÄN SEKÄN.SIIPIN KARIAA VAIN KOHTUUTENLA.URAKA HOMISA E1 PÄRIÄÄ KUIN,KOVALA RASVALA.PEHMIÄLÄ RASVALA PÄRIÄÄ VAIN,TUNTI MIEHET SEKÄN KONTORI ROTAT.SEKÄN MYÖSKIN ON PITÄÄ URAKA,HOMISA SYÖTÄ TARPEEKSIN HIILIN HYTRANTIA.

  arto arto

  Eikö Ammatimiehen auto ole vielä maksettu. Monta vuotta sitten ostettu. Urakka miehet ostaa käteisellä. Miksi maksella korkoja. En ymmärrä jos oikeasti töitä tehdään.

  Mettämakuri

  Litra Kahvia, 2,5 litraa vettä.

  ruisleipää useampi viipale ja banaania, joskus tummaa suklaata.

  Ennen töihin lähtöä  lämmin ruoka  perunaa/makaroonia ja lihaisaa kastiketta tai voi sitä tulla keitettyä ihan talkkuna puuroa.

  Raivaaja

  Aamukolmelta ylös töihin ja kaurapuuro kypsymään ruokatermokseen. Puolivälissä työpäivää syön tuon päivän ensimmäisenä ateriana. Ja vesi juomana. Hyvin vähällä pärjään. Työpäivän jälkeen kasvisvoittoinen pääateria. Perunaa, riisiä tai pastaa en syö. Kolmesti päivässä syön jotain. Illalla vielä smoothie ja jotain pientä rinnalle. Hiilihydraatteja ei paljoa kerry mutta ei mitään karppausta. Jaksaminen erinomaista ja tätä linjaa vedetty pitkään.

  pihkatappi pihkatappi

  Raivaajalla hyvä hyötysuhde ravinnon talteenotossa. Eväissä itsellä melko niukka linja, mutta kotona etupäässä syön.

  Tolopainen

  Ihmettelen oluen puuttumista ruokajuomista, se vie janon paremmin kun vesi. Suomessa nipotetaan aivan turhaa alkoholista. Se on hyvä polttoaine. Pari olutta päivässä pitää lääkärin loitolla.

  Metsuri motokuski

  Oma havaintoni on juuri päinvastainen.

  Visakallo Visakallo

  Jessekö se taannoin kehui olutta hyväksi palautumisjuomaksi? Itse en oluesta välitä, mutta jatkojalostettu rypälemehu maistuu joskus jotain hyvää britti- tai saksalaissarjaa kiikkustuolissa jalat pöydällä katsoessa.

  jees h-valta

  Taas Tolopalta asiaa! Kyllä se näin on nähtävä. Juuri tuossa kävin firman terveystarkastuksessa ja kaikki arvot kohdillaan. Veriarvot kolmea kohtaa lukuunottamatta viitearvoissaan. Kaksi koski kolestrolia joka oli hiukan pois viitekehyksestään. Mutta sekin paremmalla tolalla kuin neljä vuotta sitten edellisessä. Yksi veren punasolupitoisuutta joka myös lievästi kehyksen ulkopuolella. Ikää sentään lähes eläkemiehen tarpeiksi.

  Ola_Pallonivel

  Vettä ei pidä juoda litratolkulla, elimistö ei tykkää. Tulee kramppeja ja suonen vetoja.

Esillä 10 vastausta, 21 - 30 (kaikkiaan 113)