Keskustelut Metsänomistus Metsätilan myynti

 • Tämä aihe sisältää 24 vastausta, 15 ääntä, ja päivitettiin viimeksi sitten Apli toimesta.
Esillä 4 vastausta, 21 - 24 (kaikkiaan 24)
 • Metsätilan myynti

  Vähän pikkuhiljaa tullut ajatuksia että myydä metsätilat pois ja sijoittaa rahat esim osakkeisiin, jos joku on myynyt palstoja/tila/tiloja niin mitä kautta olette sen tehneet? Oletko ollut tyytyväinen miten hommat sujuneet? Kokemuksia kaivattaisiin. Lähinnä itsellä ollut mielessä mhy:n kiinteistönvälityksen kautta myynti, sekä tarjota suoraan esim Tornator yms. Mitä katselin aika vähän on mielestäni metsätiloja nyt myynnissä.

 • Alaneva

  Maanantaina taas kaupanvahvistajalle aika varattu. Neljännet kaupat tälle vuotta. Eli vielä vahvasti ostolaidalla, jos kohtuu hinnalla on tiloja myynnissä. Pitäisi välillä vaan pistää puuta nurin, että riittäisi pelimerkkejä.

  Itämaan ihme

  Kauppa hiljentynyt selvästi. Aikaisemmin sai myydä mitä vaan ja ostajia löytyi. Nyt on hyviä kohteita kuukausi tolkulla kaupan.

  Sinällään jos pätäkkää löytyy voi hyvinkin saada järkeviä tiloja ostettua. Saa nähdä vieläkö tulee samanlainen villitys päälle, mitä oli 2010-2022. Tämän villityksen aiheutti ainakin  osittain UPM myymällä isoja tiloja kiinteällä (ali)hinnalla, joka johti rahastojen/yhteismetsien syntyyn. Yritykset ja välittäjät toitottivat metsäsijoittaminen puolesta.

  Nythän osa rahastoista on myyty kokonaan muille ja raha hanat on laitettu muutenkin kiinni. Ihan mielenkiintoista nähdä mihin tämä johtaa. Painuuko metsäsijoittaminen taas unholaan suurelta yleisöltä ja nousee joskus taas esiin.

   

  Metsäkupsa

  Maanantaina täälläkin kaupanvahvistaja vahvistaa metsätilakaupan.

  Apli

  Tornator ollut täälläpäin hyvin aktiivinen metsätilojen ostaja ainakin vielä, yksi tuttukin myi tilansa heille ja oli tyytyväinen kauppahintaan..

Esillä 4 vastausta, 21 - 24 (kaikkiaan 24)