Keskustelut Puukauppa MHY;n kannatus maksu

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 70)
 • MHY;n kannatus maksu

  Moni täällä on varmaan saanut MHY:N kannatusmaksun muka maksettavakseen.

  Tälle maksulle ei ole mitään oikeudellista perustetta, joten ko. laskun voi työntää roskakoriin.

  Asialla ovat olleet todelliset runo Sepot. Ottaen huomioon metsänomistajien ikä rakenteen, joka on vanha, moni voi vahingossa maksaa laskun luullen sen pakolliseksi metsänhoitomaksuksi.

  Joka tämän tekee, kannattaa huonosti tuottavaa liiketoimintaa.

  MHY;n vero raha päivät ovat todella ohi….heh.

  Lisäksi osa MHY;sistä panee laskun jopa perintäänkin (puhelinsoittoittojen tuloksia tämä), jos näin tapahtuu on tulossa oikudellisia raastupa juttuja. Ne maksavat ja paljon.

  Yrittää saa, mutta ei valheellisesti, kuten MHY:t nyt tekevät.

  Markkinatalous on 24/7, MV:n kauppa on auki.

 • H-vallan kriitikko

  ##Viimeksi tämä edunvalvoja toi tililleni eurovaluuttaa noin reilun kolmentoista kuution valmistuksen ja tienposkeen ajon antaman summan enkä kahta tuntia omaa aikaani joutunut tuhoamaan.
  Aika paljon enemmän olisin joutunut tuolla hankintakasan pykäämisellä tunteja kuluttamaan. Se oli edunvalvontaa parhaimmillaan tai sanotaan että minulle tuo on enemmän näyttänyt kyllä aika vakiintuneelta omalle kohdalleni. Toistaiseksi laskut ovat rajoittuneet muokkauksesta ja taimista kertyviin.
  Enpä juuri ole metsäisiä ongelmia enää itse vaivautunut ratkomaan vaan yksi puhelu on yleensä riittänyt. Homma pyörähtää siitä liikkeelle.
  Lähetetty: 05.04.2015
  Lähettäjä: jees h-valta##

  Hyvä että Jessekin on löytänyt itselleen mieluisen ”edunvalvojan”.
  Ilmainen se ei kuitenkaan ole, sillä joku ne ”palvelut” aina maksaa.
  Kertoisitko Jesse ”tiplomi”kauppiaana, miten ja kuka, nämä ”poonukset” sekä muut ilmaispalvelut markkinataloudessa yleensä
  maksavat?
  Muuten.. eikös niistä rajan ylityksen seurauksena hakatuista puista
  olisi tullut tullut ihan normaali kantohinta H-vallassakin, jopa ilman
  ”edunvalvontaa”?

  jees h-valta

  Siihenkin tuli ”bonusta” H-vallan kriit. (Eli niitä motteja ei ollut puoltakaan tuosta määrästä mitä sieltä minun puolelta hakattiin).
  Yleistasolla bonuksia ja korkoja kertyy ja nytkin näytti metsätien teon laskussa olevan useita satoja bonushyvitettä. Ja tarjouksen mukaista työtä oli suoritettu joten pissittäminenkään ei oikein luonnistu. Lisäksi aika monta sellaista palvelua tykö joita mhy-sektorilla vasta kehitellään. Ja veloittamatta kuten mobiili-yms. Saatan jossain kuutiohinnassa joskus jäädä toiseksi parhaalle hintatason kilpailuttajalle mutta yleistasaisuus aina hyvää luokkaa etten niin kauheasti ole mielestäni bonusmaksumieheksi joutunut. Täälläpäin ei oikein muut harmita kuin koivutukin huono ja kuusitukin huonohko hinta joka korreloituu alueen sijainnista jalostaviin yksiköihin.

  Visakallo Visakallo

  Aivan normaali käytäntöhän tuo on, että väärältä puolelta rajaa hakatuista puista maksetaan tuplahinta, ja puhelinsoitollahan tuollaiset asiat yleensä hoituu.
  Käytin tänä keväänä muutaman ilta- ja viikonloppuhetken merkkaamalla rajapyykkejä, viisarikiviä ja rajalinjoja punaisilla heijastinkepeillä, samalla tietysti aukoen tukkoisempia rajapaikkoja.
  Rautakauppias myhäili, kun lastasi peräkontin täytteen punaisia muovikeppejä. Ne ovat kyllä osoittautuneet hintansa väärtiksi jo aikaisemminkin.
  Ennalta ehkäisy kun on edullisinta näissäkin asioissa!

  suorittava porras suorittava porras

  Vikaa on muuten rajalinjan molemmin puolin , jos raja ei ole selvästi havaittavissa . Olisiko tilanne olisi ollut aivan sama , jos Jessen palstalta olisi hairahduttu hakkuun yhteydessä naapurin puolelle huonosti merkityn/näkyvän rajan takia ? Kenenkäs suuntaan sitten sormi osoittaa ?
  ”Puun takaa” on tehnyt hyviä ostoksia ! Jessekin voisi ottaa opiksi .
  Raivaussahaan voi tosin joutua tarttumaan rajalinjaa avatessa….: )

  Raivaaja

  Pähkäilijä, en kehtaa tarkemmin sijaintia kertoa enkä edes tiedä mistä taimitarhasta oli kyse. Itse olin istuttamassa näitä uusia taimia kuolleiden tilalle ja taustalla olleista tapahtumista kuulin työnantajaltani. Neljä vuotta sitten tällainen episodi tapahtui.

  Pähkäilijä

  Että semmone iltasatu 🙂

  Raivaaja

  Pähkäilijä, jos sanomiseni ei vakuuta niin se on korkeintaan sinun ongelma. 🙂 Minua ei kiinnosta valehdella jollain anonyymi- palstalla eikä mitään tarvetta vakuutella joillekin täysin tuntemattomille sanomiseni oikeellisuutta. Esim. vaikka tietäisinkin taimitarhan nimen niin en sitä kertoisi. Ei mitään tarvetta mustamaalata julkisesti jonkin uteliaisuuden tarpeen tyydyttämiseksi varsinkin kun siitä on jo aikaa.

  jees h-valta

  Olen jo korjannut ”sokeille” konehemmoille tilanteen ja merkannut luonnonkiven ja toisen ojapenkan päällisen jossa on sammaskiven näköinen mutta ei kauhean hyvin merkattu kivipaasi. Nyt niissä on valkoiset heijastintolpat joita kunnat käyttävät oja-ja tienreunamerkkauksissa. Sinällään olisi asia ollut alkujaan helppo jos hakkuu olisi ollut ennakkomerkattu. Kyseinen paikallinen ”suorittava” joka hakkuun toteutti tietää kyllä mistä numerosta olisi saanut minut kiinni. Paljon helpommalla ihmettelyllä olisi päässyt kun olisi soittanut. Ei ole kauhean montaa vuotta kun juuri maanmittausinssin kanssa kulmat haettiin ja puuttuvat sammaskivet korvattiin nykyputkipaalulla.
  Näitä hän ei korvannut metallilla koska oli paikasta ja kivistä varma.
  Ehkä ”suorittavaa” saattoi hämätä vanhan ajouran olo rajassa ja siten myös tuo viittaus tukkoiseen rajaan ei nyt kyllä pitänyt paikkaansa. Kun laitoin heijastintolpat näkyvyys oli pitkästä rajasta huolimatta esteetön.

  pvma

  tällä hetkellä näen tarpeelliseksi joten maksetaan.

  metsäyhtiöille tarvitaan vastavoima, voisivat keskittyä entistä enemmän metsäomistajien asian valvontaan

  jees h-valta

  Maaseudun Tulevaisuuden hehkutus loistavasta tuloksesta vähän huvittaa kun vasta 65% metsänomistajista on maksanut. Sitten taas täällä Metsälehden uutisissa todellinen todetaan hyvinkin koruttomasti.
  Onhan siinä tietysti MTK:lle silläkin jo kova potti lisää mania sijoitusseikkailuihin.

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 70)