Keskustelut Metsänomistus Millä Suomi elättää itsensä?

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 78)
 • Millä Suomi elättää itsensä?

  Tilastokeskuksen mukaan teollisuuden osuus Suomen kansantalouden arvonlisäyksestä jäi viime vuonna ennätysmäisen alhaiseksi, eli 19 prosenttiin.
  Heräsi kaino epäillys siitä, millä Suomi elättää jatkossa itsensä?
  Tuleeko Kreikan tie olemaan meidänkin tiemme?
  Osaisiko joku kertoa, millä me oikein nykyään elämme, ja millä aiomme maksaa Suomen velat?

 • jees h-valta

  Ville Niinistön piti aloittaa neuvottelut huikeista korvauksista juuri tuossa hiilihuijauksessa mutta mitään ei ole tapahtunut. Eikö olisi kansalla oikeus vaatia vilpillinen ministeri pois hallituksesta. Ja rikosvastuuseuraamukset perään!

  Kuitupuunkasvattaja

  Ihmettelen vain kuinka hampaatonta porukkaa me metsänomistajat olemme näiden aatetoverien ja oman pesän likaajien edessä.

  Harmittaa kansantalouden ja metsäväen puolesta nykypäättäjien näköalatomuus ja onnettomat sopimukset ja päätökset, joita nämä tekevät.

  6 m3

  ”Tyypit joilla esiinny ei aivotoimintaa, tyypit jotka aina nukkuu pommiin. Elama on meille pelkkaa aanten poimintaa, me niita valitsemme eduskuntaan.” Ehdotus vihreitten ”kansallislauluksi”.

  Gla

  Niinistön haastattelu:

  http://areena.yle.fi
  /tv/1956595

  Alkaa kohdasta 5:47, tosin ensimmäinen juttu taustoittaa haastattelua.

  Kun Ville seuraavan kerran tulee torille tapaamaan kansaa, täytyykin esittää pari kysymystä. Jos selaa Durbanin asian käsittelyä eduskunnassa, nopeasti käy Villen kommenteista selväksi, ettei mitään takeita EU:n osallistumisesta metsän pinta-alan vähenemisestä seuraavan päästölähteen sakkojen maksamisesta ole. Usein Ville mainitsee asian ehdollisena ja sanoo viimeistään valtion eli suomalaisten veronmaksajien hoitavan asian. Arvaukseni asiasta on tämä: Villen natsat ei ulotu Jutan kukkaroon, eikä asiaa EU:n tasolla ympäristöministeriö hoida, joten taloudellinen vastuu vieritetään muille. Vihreiden meriittilistaan tulee ainoastaan maininta merkittävästä ilmastosopimuksesta.

  Suorastaan lapsellinen on Villen toistelema näkemys siitä, että EU olisi meille kiitollisuuden velassa. Tämä siksi, että Durbanissa Eu on Villen mukaan luvannut hoitaa päätöksen Suomen intressien mukaiseksi. Näin ei tapahtunut, mutta Suomi ei asettunut vastahankaan, vaan hyväksyi metsänsä päästölähteeksi.

  http://puheenvuorot.
  kansanmuisti.fi/istunnot/
  87-2011/16713-durbanin
  -ilmastokokous

  A-Studion jutun perusteella Vihreiden ajamaa ilmastolakia on syytä pitää vastaavan tasoisena haaveiluna kuin kiitollisuuden velkaa EU:n suunnalta.

  tamperelainen

  Vihreät alkaa olla Suomen talouden ja sitä kautta maan elintason pahin uhka.Haave kansalaispalkasta lipeää kohtsillään käsistä.Pitää ihmetellä nykypoliitikoiden hampaattomuutta esimerkiksi tuossa metsän päästölähdetapauksessa.Kanervaa syytetään 50000€:n lahjukssista,mutta Niinistö menetti 50 miljoonaa suomalaisten rahoja.Epäilisin Niinistö epärehellisyydestä,sillä neuvottelutaitoja hänellä tuntuu olevan.
  METLA tuntuu olevan myös Ympäristöministeriön etäispesäke,jonka ajattelu pyörii enempi marjastajan ja retkeilijän asioissa.Yksi ongelma on erilaisten metsäisten toimijoiden johtajat,jotka eivät uskalla tulla julkisuuteen mielipiteillään.Vai onko niin kuin mediassakin että Vihtreät ovat valloittaneet nämä valtiosidonnaiset paikat
  On tietysti niinkin,että näissä vakansseissa omakohtaiset irtiotot tuo nuhteita.Kuitenkin vanhan ajan ”Kekkoselle”olisi nyt ”tilausta”

  Leevi Sytky

  Luonnonsuojelu oli kansallissosialismin kovaa ydintä. Mm. susi rauhoitettiin ensimmäisenä maailmassa Saksassa.

  Puun takaa

  Kansallissosialismin ja luonnonsujelun tulokset eivät ole kaikilta osiltaan olleet kovinkaan myönteisiä.
  Aika moni ihminen ja eläin on päässyt niiden takia hengestään.
  Lähes kaikien suojeltavaksi valittujen eläinten määrä on alkanut alkuinnostuksen jälkeen vähetä.

  6 m3

  Sudensuojeluhan korvaa kaikki kansanmurhan aiheuttamat karsimykset, ja tekee keskitysleiritkin oikeutetuksi. Kaikenlaisia natsi tollukoita maa paallaan kantaa.

  jees h-valta

  Johan Leevillä on monipuoliset ihanteet?
  Hitler ja Stalin ilmeisesti etunenässä ja V.Niinistö heti niiden perään. Kaikki aika kovia ja totuutta vääristeleviä persoonoita kyllä!
  Oman edun eteen vaikka uhilta ja uhreilta rahat ja henki poies.

  Leevi Sytky

  Vai että ihanteet? Mitä mieltä luulisit viherkommarin olevan natseista, entisistä ja nykyisistä? Häh ja höh!

Esillä 10 vastausta, 51 - 60 (kaikkiaan 78)