Keskustelut Harrastukset Miten te ehditte

Esillä 5 vastausta, 121 - 125 (kaikkiaan 125)
 • Miten te ehditte

  Muutaman kerran miettiny että miten te ehditte kirjoittaa kommentteja koko ajan tänne keskuteluihin? Ettehän te ehdi muuta tekemään ku tänne kirjottelemaan🤔😁

 • Tolopainen

  Jos liike lopetetaan miten sen perusteella voidaan lomauttaa, kun työpaikkaa ei enää ole. Mitäs keinottelua tuo on.

  Visakallo Visakallo

  Ehkä siinä on ajateltu, että Jessestä voitaisiin jatkossa tehdä kiertävä salkku-mies myymässä mummoille kalliita energiaremontteja.

  Jätkä

  Emoliike ei kai ole vielä lopettanut. Jos toimipisteen lopettamisen yhteydessä olisi Jeessi sanottu irti, olisi emoyhtiö joutunut maksamaan irtisanomisajan palkan. Nyt se on päässyt VIELÄ ilman kustannuksia.

  Tolopainen

  Jesse on kuvitellut, että lomautus on parempi vaihtoehto. Nyt jää puolen vuoden palkkaa saamatta, kun emoliikekin lopetetaan.

  jees h-valta

  Jätkä on kyllä paremmin kartalla kuin Toloppa. Minä en vapaaehtoisesti valinnut lomautusta vaan lappu tuotiin suoraan käteen ilman kummempia etukäteisvaroituksia, alkoi muuten jouluaattona mutta sitä ei edes TE-keskus hyväksynyt. Kyllähän tässä irti pitää sanoutua pikapuoliin kun ei oikein kait voi olla edellisestä lomutettu ja pitää omaa liikettä yhtaikaa. Olisko sieltä 5-6 lomapäivää saamatta. Ei kovin isoa pottia ole sisällä, maksoivat sentään heinäkuussa lomarahat ja palkan mukisematta. Mutta silloin huomautin heitä kyllä ettei aivan laitaa ole jos työpaikka viedään alta ja vain lomautetaan. Mutta ei paljon hetkauttanut. Toki he nyt pääsevät edullisemmin kun käyn itse irtisanoutumassa. On syytä pitää vielä hoppuakin kun ei tiedä mistä ne herrat kohta löytää. Tuon emoliikkeen ex-myyjä ei ole vieläkään saanut edes työtodistusta. Että ”toimeliaita” inssejä.

Esillä 5 vastausta, 121 - 125 (kaikkiaan 125)