Keskustelut Tekniikka MS 201 M-tronic temppuilee

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • MS 201 M-tronic temppuilee

  Merkitty: 

  Kertokaapa kyseistä sahaa käyttävät onko teillä ollut vastaavaavia ongelmia. Eli jos saha käy tyhjäkäyntiä jonkun aikaa, niin ensimmäisellä kaasun painalluksella ei saha ota aina heti kierroksia, vaan ääntelee  nimensä mukaan MOOO..ttorisaha.  Muuten toimii kuin pitääkin.

  On koitettu kalibroida, terälaitten kanssa ja ilman terälaitetta( se 1min ryyppy päällä ja sit off-asentoon,. tosin tätä joutuu välillä tekemään useamman kerra, sillä saha sammuu kesken kalibroinnin) tämän jälkeen ajetti kaasu pohjassa 5 kiekkoa- >näillä kalibroinneilla ei mitään vaikutusta.

  Saha on käynyt neljä kertaa huollossa ja siihen on vaihdettiukaasarin kurkku, magneettiventtilli ja nyt viimeiksi koko älyboxi, mutta ei vaan tule kuntoon.

  Ennen tuota kurkun vaihtoa saha sammuili useasti eikä meinannut lähteä käyntiin sitten millään. eli oikeean suuntaan menossa, mutta ei toimi lähellekän samalla tavalla kuin iso veljensä 241, jossa vastaava M-tronic. Mitä tästä opimme, ei kannata ensimmäisten joukossa mennä uutukaisia testaamaan. Alku kyllä näytti kyllä lupaavalta. Enemmän mennyt dieseliä autossa huoltokeikoilla, kuin mitä tuon sahan läpi ajettu bensaa ;/ kerron sitten jatkoa josko viidennellä kertaa löytyy sitten se viimeinen vika.

 • Berza

  Vuoden verran ”taistelin” ensimmäisen  uudenpolven 201.n kanssa.

  Sahalle tehtiin kaikki mahdollinen, muttei saatu toimintavarmaksi.

  Vaihdettiin ruiskut, boksit ja jotain muutakin

  Tyhjäkäynti mitä sattui ja sammuili.

  Lopulta vaihdoin uuteen pienellä välirahalla ja se on pelannut ainakin toistaiseksi hyvin.

  tmvii

  Minulle vaihdettiin kiihdytyspumppu ja kovettunut bensaletku, remppa osineen 88 euroa. Nyt pelittää hyvin.

Esillä 2 vastausta, 1 - 2 (kaikkiaan 2)