Keskustelut Tekniikka ms200 käyntimurheita

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 26)
 • ms200 käyntimurheita

  Talvella toimi vielä ihan mukavasti hakkuulla. Tnkkasin uuden bensan ja saha toimi ehkä kolme minuuttia mallikkaasti, mutta sitten tyhjäkäynti alkaa käymään epätasaisesti ja kone sammuu, vaihdoin tulpn, ei auttanut. Purin kaasuttimen atomeiksi ja puhdistin, ei auttanut. Niin ja säädöt saa kylmään koneeseen kohdilleen kyllä, mutta kun oikeasti alkaa sahaamaan, niin ei sitten kauaa kuku.. Katsoin että 13 euroa tulisi uuden zama-kaasuttimen hinnaksi kotiin kuljetettuna, se lienee järkevää tilata, olisiko jollakin kokemusta vastaavasta ongelmasta?

 • Petkeles Petkeles

  Kestää ikuisuuksia, vähä niinku se jeessin stihlin ketju

  Jätkä

  020 – mallissa oli erilainen kaasutin. 200:ssa on kiihdytyspumppu, joka tuottaa ongelman, mutta eihän Tolopainen tuota usko…

  Tolopainen

  Jätkän on vain parempi korjailla niita huskin paskoja. Erehtyi nyt ostamaan Shindaiwan, joka ei edes toimi testeissäkään uutena. Moottorisaha  pitäisi saada käyntiin ongelmitta, ei sillä muuten mitään tee.

  Jätkä

  Meillä on ollut Shindaiwoja noin kolmekymmentä kpl, eikä niiden kanssa ole ollut mitään ongelmaa.

   

  Tolopainen

  Shindaiwa yrittää kilpailla pikkutilhiä vastaan sahalla, jossa on kolmannes vähemmän tehoja ja komposiittirunko, on siinä naurussa pitelemistä.

  Jätkä

  Älä suotta pidättele nauruasi, anna tulla vaan oikein reippaasti.

  arto arto

  Oma veikkaus. vetää ilmoja, Tai  puola. tankin korvaus ilma tukossa.

  koillis lappi

  Lisätään vielä polttoainesuodatin(kovettunu).

  pihkatappi pihkatappi

  Joo, käy tosiaan kolmisen minuuttia ihan hyvin ja sitten alkaa kymään epätasaisesti ja viimein sammuu. Korjataan ensin sieltä mistä halvimmalla ja vähimmällä rassuulla selviää, eli kaasutin -> puola -> polttoaineletku ja suodatin -> kampikammion vuodot. Ja niin täytyy sitten katsoa mistä tuo tankin venttili löytyy ja vaihtaa se, jos ei korjaannu. Onneksi on paljon aikaa ennenkö vara sahaksi tarvitsee.

  Jätkä

  Korvausilman saantivaikeus selviää sillä, että avaa korkin käynnin aikana.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 26)