Keskustelut Puukauppa Myhistys pystykaupoille

 • Tämä aihe sisältää 91 vastausta, 26 ääntä, ja päivitettiin viimeksi sitten MetsäkupsaMetsäkupsa toimesta.
Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 91)
 • Myhistys pystykaupoille

  Mhy P-K:n uutisoi tytäryhtiön roolista valtakirjakauppojen yhtenä tarjoana pystykaupoissa. ”Metsäasiantuntijat kilpailuttavat puunostajat ja metsäesimiehet tekevät ostotarjoukset. Kilpailutuksesta vastaava ei siis tee tarjousta.Teemme oman tarjouksemme ja lukitsemme omat hintamme mahdollisimman nopeasti”.

  Muutosta entiseen on näköjään etsitty…

 • Metsäkupsa Metsäkupsa

  Metsäliitto on oppirahat puunhinnoittelusta maksanut, vararikko oli tosi lähellä. Kirkniemen paperitehtaan myynti pelasti, jos kauppa olisi vähäänkään siirtynyt, olisi ostaja perunut tarjouksensa. Nykyinen MetsäGroupin systeemi on yhtiölle hyvä, kun rahaa ei kantohintoihin ylimääräistä valuteta. Aktiivi jäsenet pidetään tyytyväisenä osuuspääoman/ lisä koroilla, jotka ovat hyvät. MHY on hyvä lisä puumarkkinoilla ja sopii pienmyyjille hyvin.

  oksapuu

  Niinpä, annetaan myhistyksen tehdä puukauppaa. Lisänä se on rikkakin rokassa…

  Jos tuosta joku urakoitsija vetää herneet nenään niin omahan on ongelmansa.

  Rane

  ”Nykyinen MetsäGroupin systeemi on yhtiölle hyvä, kun rahaa ei kantohintoihin ylimääräistä valuteta. ”

  Juuri näin.

  mehtäukko

  ”…Jos tuosta joku…” Jos jollekin käy jatkuvatoiminen vehkeily, kuten oksapuulle, antaa vaan mellastuksen jatkua. Aloituksen putiikki on tullut katumapäälle!

  Jäsen olen mutta en käytä palveluja.

  oksapuu

  No jaa…

  Osuus-sijoitukset kuudella numerolla. Onhan sinnekkin tullut joskus puuta myytyä…

  Apli

  Kun olin metsäliiton jäsen oli todistuksessa matematiikka 6 ja uskonto 10, kun erosin metsäliiton jäsenyydestä ja aloitin puukauppojen kilpailutuksen oli matematiikka 10 ja uskonto 5.

  mehtäukko

  Hyvinpä on pullat kärynneet uuneissanne. Luikuripeliä kun voi katsella rukkasten läpi moneen malliin. Arvostelukyvyksi jää pyöreä nolla.

  jees h-valta

  Eikös tässä kuussa taas pitäisi rahaa osuuskunnalta tullakkin? Vai olenko epähuomiossa päästänyt läpi koko tapahtuman. Ei noita aina kaikkia honaa mutta kai sieltä joku satku sentään tipahtaa.

  arto arto

  Netin ihmeellinen maailma , Voi katsella naapurin hakkuita Metsänkäyttöilmoitukset (arcgis.com)

  Apli

  Nyt kun aika moni odottaa puun hintojen nousua kun kysyntä lisääntyy reilusti johtuen uusista investoinneista ja itäpuun tuonnin loputtua voi Mhy kentän puukauppa olla suurissa vaikeuksissa, miten pystyä toimittamaan puuta jos isännät ei myy, toimitussopimuksissa voi olla vaikea pysyä.

Esillä 10 vastausta, 81 - 90 (kaikkiaan 91)