Keskustelut Luonto Myöhäinen sytytys

Esillä 3 vastausta, 11 - 13 (kaikkiaan 13)
 • Myöhäinen sytytys

  Merkitty: 

  Greenpeace oli myöhästynyt nolosti Metsähallituksen Kuhmon Lammasjärven saarihakkuilta.Urakoitsija oli aloittanut hakkuut kolmella ketjulla maanantaiaamuna.Kun suojelijat saapuivat savotalle keskiviikkona oli paikalla enää yksi moto jolla oli jäljellä savottaa enää arviolta kolmeksi tunniksi.Myöhästymistä korosti se että suojelijat olivat ajaneet ensin väärälle leimikolle joka oli tehty jo aikaisemmin.Vaikka asialla ei enää ollut mitään merkitystä olivat suojelijat kuitenkin pysäyttäneet harvesterinkuljettajan työnteon.Ilmeisesti heidänkin on tehtävä jotain palkkansa eteen.

  Metsävastaava Matti Liimatainen vähätteli takaiskua ja sanoi Kuhmon olleen ainoastaan sivukohde ja Greenpeacen pääkohteen olevan Suomussalmen Pesiönsaaressa.

 • Visakallo

  Se tahtoo kuusmottinen olla täällä palstallakin niin, että ne tietävät asiat kaikkein parhaiten jotka eivät tiedä itse asiasta mitään. Huoltoaseman viisasten kerhoonkin mennessä kysyn aina ensinmäiseksi, että mitähän minulle kuuluu?!

  6 m3

  Näinhän se on. Nyt tuo Esson baarin ikkunapöytä löytyy jo ison rapakon takaa.?

  Ilmottauduin jo saunamajuriksi ja kipinämikoksi makkaratulille jos Leonartti saapuu. Voidaan sitten katsella puolen kilometrin päästä alkuvaikutelmia pilatusta saaresta. Ja ihan sisätiloista.?

  Ja voimpa soudattaakin hänet sinne saareen jos mahdollinen visiitti toteutuu kesällä.Peräprutkua ei viitsi moisen takia käynnistää.?

  6 m3

  Kyyllä. Ihan pilalla. Huuskonsaari ja ne pari muuta saarta Lammasjärvessä. Oikeassa oli ”tieinsinööri”. Eihän siellä kukaan enää viihdy. Pari lokkia liiteli saaren päällä. ?

  Talvellinen jäätiekin pitää jäitä paikoillaan ettei pääse edes kuhaa uistelemaan Luotolanselälle.?

  Ei ketään. Ei niin ketään saaressa virkistäytymässä. Pienaukotkin on niin mukavasti saaneet saaren näyttämään ilmavammalta. ?

  No. Ehkäpä vahingon korvaa tulevaisuudessa mustikka- ja puolukkasato. Saa joku ”virkistäytyjä” aikaiseksi uuden ”marjasodan”. Onhan tuosta edellisestä jo aikaa, nelisenkymmentä vuotta.?

Esillä 3 vastausta, 11 - 13 (kaikkiaan 13)